Petitchef

Pulpe de pui la capac

Felul principal
2 porții
20 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 2
3 pulpe de pui

- ulei de masline

- praf de usturoi

- condimente de gratar

- delikat

Preparare

  • Spalam pulpele , eu le-am si parlit putin la flacara sa se duca puful de pe ele, le-am condimentat cu o jumatate de ora inainte .
  • Neavand un vas emailat cu capac pe care sa il pot baga la cuptor incercat pulpele sa le fac in vas Jena. pus intr-un vas cam trei sferturi cu apa , pus capacul invers pe vas , asezat pulpele condimentate in capac , stropit cu ulei si lasat cca 45 minute in cuptor intorcandu-le doar odata pe partea cealalta.
  • S-au rumenit atat de frumos si carnea pur si simplu se topeste in gura, servit cu piure de cartofi si salata de sezon.

Poze

Pulpe de pui la capac, poza 1
Pulpe de pui la capac, poza 2
Pulpe de pui la capac, poza 3
Pulpe de pui la capac, poza 4
Pulpe de pui la capac, poza 5
Pulpe de pui la capac, poza 6
Pulpe de pui la capac, poza 7
Pulpe de pui la capac, poza 8

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate = 

Rețete inrudite

Rețetă Pulpe de pui la capac cu legume mediteraniene
Pulpe de pui la capac cu legume mediteraniene
2 porții
1h20m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Pulpe de pui la capac
Pulpe de pui la capac
2 porții
40 min
Foarte ușor
4.2 / 5
Rețetă Pulpe de pui sub capac de paine
Pulpe de pui sub capac de paine
4 porții
35 min
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Frigarui de pui cu ardei
Frigarui de pui cu ardei
3 porții
1h10m
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Pui cu taitei (expres)
Pui cu taitei (expres)
1 porții
30 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Pui cu lamaie la cuptor
Pui cu lamaie la cuptor
4 porții
30 min
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.