Petitchef

Friptura din pulpe de pui la capac

Felul principal
4 porții
30 min
30 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4
4 pulpe de pui intregi

1 lingura ulei

1 lingurita untsare

piper

praf de usturoi

1 lingurita nucsoara

Preparare

  • Intr-o cratita larga se pune apa de jumatate apoi se pune capacul intors unde se vor aseza pulpele.
    Pulpele se taie in doua si se sareaza si se pipereaza pe amblele parti.
  • Capacul se unge cu un pic de unt apoi se aseaza pulpele. Se pune o lingura de ulei apoi se presara peste pulpe praf de usturoi si nucsoara.
  • Se baga la cuptor la 180 grade timp de 45 -50 minute.
    Se poate proba cu o furculita. Daca intra bine in carne este bine facuta.
  • Se poate servi cu o garnitura de pireu de cartofi cu morcovi. Aceasta reteta o am de la verisoara mea Alina careia ii multumesc mult pentru ca am ramas surprinsa cat de buna a iesit.

Poze

Friptura din pulpe de pui la capac, poza 1Friptura din pulpe de pui la capac, poza 2Friptura din pulpe de pui la capac, poza 3Friptura din pulpe de pui la capac, poza 4Friptura din pulpe de pui la capac, poza 5Friptura din pulpe de pui la capac, poza 6

Întrebări:



Video sugerat

YouTube

Comentarii:

cristian_g2017_1, 21/02/2020

Noi gatim adeesea pe capac pe oala cu apa si la cupyor! Mai afauham ciuperci yaiatee mari, usturoi ob;igatoriu si rezulta o pilpa de pui care ti se yopeste in gura! Sotia mea stia aceasta reteta de zeci de ani, nu-i nimic, bravo Petitchef!

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
Moldoveanu Teodora, 21/02/2020

Eu pregatesc pulpele de pui la capac de peste 30 de ani, fara nicio lingura de grasime adaugata. Cele mai fragede , suculente si cu pielita crocanta!

(0) (0) Abuz
13/06/2013

Super

(0) (0) Abuz
31/03/2012

Super super bun, fraged...... merita incercat

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Pui cu ghimbir si lemongrass
Pui cu ghimbir si lemongrass
2 porții
1h23m
Foarte ușor
4.2 / 5
Rețetă Humus din linte rosie
Humus din linte rosie
4 porții
45 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Pui cu smantana si ciuperci-Petitchef
Pui cu smantana si ciuperci-Petitchef
1 porții
25 min
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Friptura din ceafa de porc
Friptura din ceafa de porc
4 porții
40 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Friptura din ceafa de porc
Friptura din ceafa de porc
6 porții
25 min
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Friptura din coasta de miel
Friptura din coasta de miel
4 porții
50 min
Foarte ușor
4.1 / 5

Rețete

Articole conexe

Culorile din farfurie la masa de Craciun: Aperitive si SalateCulorile din farfurie la masa de Craciun: Aperitive si SalateFriptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati!Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati!O delicatesa din antichitate – sparanghelulO delicatesa din antichitate – sparanghelulLoboda si stevia, sanatatea din natura!Loboda si stevia, sanatatea din natura!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: