Petitchef

Pui in sos de portocala cu morcov

Felul principal
4 porții
20 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4
2 pulpe de pui,dezosate,

2 morcovi,taiati rondele,

sucul unei portocale mari,

1 cescuta mica de supa sau apa,

2-3 linguri ulei de masline,

sare ,piper dupa gust.

Preparare

  • Pulpele de pui,spalate si uscate in prosoape de hirtie se condimenteaza cu sare si piper si se rumenesc in uleiul incins,pe ambele parti ,la foc moderat,cite 3-4 minute pe fiecare parte,apoi se adauga sucul portocalei si supa%2

Întrebări:



Video sugerat

YouTube

Nuggets de pui cu mazare si morcov




Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Nuggets de pui cu mazare si morcov
Nuggets de pui cu mazare si morcov
5 porții
12 min
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Rulouri de primavara - pui si creveti
Rulouri de primavara - pui si creveti
4 porții
1h5m
Foarte ușor
3.7 / 5
Rețetă Frigarui de pui cu ardei
Frigarui de pui cu ardei
3 porții
1h10m
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Pui cu sos de portocala
Pui cu sos de portocala
4 porții
40 min
Ușor
4.2 / 5
Rețetă Pui cu sos de morcov si ceapa
Pui cu sos de morcov si ceapa
4 porții
38 min
Foarte ușor
3.5 / 5
Rețetă Pui in sos picant, cu orez.
Pui in sos picant, cu orez.
2 porții
50 min
Foarte ușor
4.8 / 5

Rețete

Articole conexe

Retete cu carne de pui gata in 30 minuteRetete cu carne de pui gata in 30 minuteSalata de sfecla rosie cu piept de pui si maionezaSalata de sfecla rosie cu piept de pui si maionezaRomesco - sos spaniol de ardei rosiiRomesco - sos spaniol de ardei rosiiFicatul de pui - alimentul contestat de nutritionistiFicatul de pui - alimentul contestat de nutritionisti

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: