Petitchef

Pui in sos de portocala cu morcov

Felul principal
4 porții
20 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Pulpele de pui,spalate si uscate in prosoape de hirtie se condimenteaza cu sare si piper si se rumenesc in uleiul incins,pe ambele parti ,la foc moderat,cite 3-4 minute pe fiecare parte,apoi se adauga sucul portocalei si supa%2

Rețete inrudite

YouTube


Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Pui cu sos de portocala
Pui cu sos de portocala
4 porții
40 min
Ușor
4.2 / 5
Rețetă Pui cu masline verzi si sos de sofran
Pui cu masline verzi si sos de sofran
4 porții
40 min
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Pui cu sos de morcov si ceapa
Pui cu sos de morcov si ceapa
4 porții
38 min
Foarte ușor
3.5 / 5
Rețetă Pui en papillote
Pui en papillote
2 porții
35 min
Foarte ușor
3.3 / 5
Rețetă Pui cu miere si mustar
Pui cu miere si mustar
4 porții
45 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Pui la cuptor-Petitchef
Pui la cuptor-Petitchef
4 porții
1 h 40 m
Foarte ușor
4.8 / 5

Rețete

Articole conexe

Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Sriracha sos – sosul de ardei chili Sriracha sos – sosul de ardei chili Romesco - sos spaniol de ardei rosii Romesco - sos spaniol de ardei rosii

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: