Petitchef

SOS DE PUI CU MASLINE SI CIUPERCI

Felul principal
2 porții
30 min
25 min
Foarte ușor

Ingrediente

2

Preparare

  • Se prajesc pulpele de pui in ulei cu usturoiul taiat felii.
    Se adauga ciupercile taiate tot felii (daca ciupercile sunt proaspete mai intai se fierb putin) .
  • Dupa ce se calesc si ciupercile se pune bulionul, maslinele intregi si condimentele.
    Se toarna apoi vinul alb (care la mine era de fapt rose) si se mai fierbe 20-25 min. la foc potrivit.
  • La sfarsit se mai adauga usturoi pisat.
    Este o mancarica foarte buna si aromata care merge bine cu piure de cartofi, numai ca preferat cu mamaliguta calda.

N Nely`s Blog

Poze

SOS DE PUI CU MASLINE SI CIUPERCI
SOS DE PUI CU MASLINE SI CIUPERCI - poza 2
SOS DE PUI CU MASLINE SI CIUPERCI - poza 3
SOS DE PUI CU MASLINE SI CIUPERCI - poza 4
SOS DE PUI CU MASLINE SI CIUPERCI - poza 5
SOS DE PUI CU MASLINE SI CIUPERCI - poza 6
SOS DE PUI CU MASLINE SI CIUPERCI - poza 7

Întrebări:




Comentarii:

04/10/2013

Comentariul tău:
foarte buna

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite


Rețete

Articole conexe

Ciupercile și bucătăria românească Ciupercile și bucătăria românească Pizza delicioasă pregatită în casă Pizza delicioasă pregatită în casă Americane, frantuzesti sau romanesti…tot clatite le numesti! Americane, frantuzesti sau romanesti…tot clatite le numesti!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează