Petitchef

Pungute de piept de curcan cu mozzarella si ardei

Felul principal
2 porții
10 min
10 min
Ușor

Ingrediente

2

Preparare

  • M-am inspirat dupa o reteta vazuta pe blogul Monicai “Retete in imagini”, doar ca am schimbat compozitia sa o adaptez gusturile casei.
    Preparare: batem bine bucatile de piept de pui, trebuie sa fie ca pentru un snitel dar mai mari. Le condimentam bine pe ambele parti cu sare si piper si punem pe fiecare bucata o lingura de mozzarella rasa si o lingura de ardei rosu taiat cubulete si calit in prealabil in putin ulei si presaram putina verdeata .
    Apoi adunam bucatile de carne ca si o puguta si le legam , lasandu-le ca si o fundita deasupra. Le-am legat cu in fir de ata rosie mai gros sa fie usor de identificat si inlaturat atunci cand se mananca.
    Am trecut pungutele astfel otinute prin faina si apoi prin ou batut si la urma prin pesmet ca si pe snitele. Le-am intors prima data si le-am pudrat bine “funda” si apoi restul , cu grija sa fie acoperite pete tot. Le-am copt ca si pe snitele, la foc mic sa se patrunda f bine peste tot, la inceput le-am pus rasturnate sa se rumeneasca partea de deasupra si apoi cu grija pe toate partile pana s-au rumenit frumos peste tot. Le-am servit acompaniate de inimioare de cartofi prajiti. Pentru cartofi prajiti am taiat felii mai groase de cartofi si i-am decupat cu o inimioara mica pentru facut biscuiti. Le-am fiert timp de 6 minute si apoi i-am prajit in baie de ulei.
    I-am servit impreuna pe un platou, punguta de piept de curcan incadrata de salata verde de mai multe tipuri si cartofii prajiti acoperiti cu putina verdeata. Pentru decor am adaugat cateva boabe rosii de coacaze sa fie mai pasional . Din pacate ne-am pus pe mancat si am uitat sa fac si poze la sectiune .data viitoare.


Întrebări:




Comentarii (11):

08/03/2015

De incercat

(0) (0) Abuz
08/03/2015

Interesant de facut aceasta reteta.

(0) (0) Abuz
08/03/2015

Nu-mi dau seama cum arata aceste 'pungute'

(0) (0) Abuz
ARH. DAN FILIMON, 01/07/2014

Pungute din piept de curcan....si cand se da reteta....batem pieptul de pui...!!!

(1) (0) Abuz
26/05/2014

Am sa o incerc...
psre buna si aspectuasa la taiat...

(0) (0) Abuz
24/04/2014

Suna tare bine,o sa incerc sa vad cum este

(0) (0) Abuz
12/12/2013

Arata foarte bine

(0) (0) Abuz
02/11/2013

Interesant nu este deloc greu dar cred ca este delicat de prajit inrest cred ca am sa incerc multumim de sugestie

(0) (0) Abuz
05/08/2012

INTERESANT! BRAVO!SI DESIGN-UL DE FOARTE BUN GUST! Marlene! fan PETIT CHEF

(0) (0) Abuz
04/03/2012

F buna si rapida de facut

(0) (0) Abuz

Sort:     Filtrează:
  • pagina 1 / 2

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Rulouri cu piept de pui si mozzarella
Rulouri cu piept de pui si mozzarella
4 porții
35 min
Ușor
4.1 / 5
Rețetă Quiche de ardei si chorizo
Quiche de ardei si chorizo
6 porții
55 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Frigarui de pui cu ardei
Frigarui de pui cu ardei
3 porții
1 h 10 m
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Omletă cu ardei și dovlecel
Omletă cu ardei și dovlecel
1 porții
25 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Quiche cu morcovi, ardei si rosii
Quiche cu morcovi, ardei si rosii
6 porții
1 h 10 m
Foarte ușor
4.9 / 5

Rețete

Articole conexe

Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Carnea de curcan - O alternativa sanatoasa a consumului de carne! Carnea de curcan - O alternativa sanatoasa a consumului de carne! 15 retete cu carne de curcan 15 retete cu carne de curcan

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează