Quiche cu oua si sunca

Felul principal
Foarte ușor
1 h 10 m
397 Kcal

Cand doriti sa pregatiti o mancare acasa, alegeti, quiche! In cazul de fata adaugati sunca, oua si mozzarella :-) Puneti alege cam ce aveti prin frigider fara sa va complicati. Alegeti sa adaugati ierburi proaspete si cateva condimente si... Quiche-ul dvs. va fi mai irezistibil :-)

Ingrediente

6

Materiale

  • forma de tarta cu diamentrul 28 cm

Preparare

Preparare20 min
Gătire50 min
  • Quiche cu oua si sunca - Preparare etapa 1Asezati aluatul in forma de copt, intepati-l cu o furculita si coaceti-l timp de 20 de minute la 180° C.
  • Quiche cu oua si sunca - Preparare etapa 2Se amesteca 3 oua cu smantana, sare si piper.
  • Quiche cu oua si sunca - Preparare etapa 3Adaugati sunca taiata cubulete si cepsoara taiata si amestecati bine.
  • Quiche cu oua si sunca - Preparare etapa 4Turnati acest amestec peste aluatul copt si presarati cu mozzarella rasa.
  • Quiche cu oua si sunca - Preparare etapa 5Apoi spargeti restul de 3 oua direct pe quiche.
  • Quiche cu oua si sunca - Preparare etapa 6Coaceti 30 minute la 180°C.
  • Quiche cu oua si sunca - Preparare etapa 7Gata!

Punctează această reţetă

FAQ ❓

Care sunt ingredientele esențiale pentru a prepara Quiche cu ouă și șuncă?

Ingredientele esențiale includ pate brisée, ouă, smântână, șuncă tăiată cubulețe, mozzarella rasă, cepsoară, sare și piper.
Prepararea durează aproximativ 1 oră și 10 minute, din care 20 de minute pentru pregătire și 50 de minute pentru coacere.
Da, rețeta este clasificată ca fiind foarte ușoară, perfectă pentru începători sau pentru cei care doresc o masă rapidă.
Desigur! Poți adăuga ierburi proaspete sau alte ingrediente pe care le ai prin frigider, fără a te complica.
Se recomandă o formă de tartă cu diametrul de 28 cm pentru a obține o coacere uniformă și un aspect frumos.

Nutriție

pentru 1 porție / pentru 100 g
Calorii: 397Kcal
  • Carbo: 20.7g
  • Grăsimi: 25.2g
  • Grăsimi sat.: 10.8g
  • Proteine: 21.1g
  • Fibre: 0.4g
  • Zahăr: 1g
  • ProPoints: 11
  • SmartPoints: 13
Informații nutriționale pentru 1 porție (160g)

Echipamente de gătit

cuptor
PPetitchef_ro

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:
4.47/5, 19 voturi 6 comentarii

Mariana

Sunteti o sursa grozava si inepuizabila de inspiratie!

am gătit această rețetă
abuz

Raul0000

Arata excelent, se poate va rog si reteta pentru aluat?

abuz

anonymous

Puctez comentariile! Superbe si adevarate! Reteta e de cacat. Nici clara in limba romäna si nici buna. Faceti mai bune o omleta cu sunca si cascaval, merge mai repede si e mai gustoasa.

abuz
constanta_s2014

constanta_s2014

Mai istetilor, voi pentru cine postati retete aici, numai pentru francofoni? De unde sa stie, de ex, Lenuta din Cocarlatii din vale care n-a facut in viata ei nici macar o ora de limba franceza dar care stie sa cauta o reteta pe Google, ce inseamna "pate brisee"? Mai scutiti-ne de ifosele voastre si puneti retete pe intelesul tuturor; aici nu e vorba de mine pentru ca eu stiu franceza foarte bine pentru ca am facut un liceu cu predare intensiva a limbii franceze (7 ore de franceza pe saptamana), dar majoritatea nu stiu franceza, nu stiu ei bine nici romana d-apoi franceza!

abuz

anonymous

Reteta este copiata de undeva si postata aici, autorul nu a gatit-o niciodata altfel ar fi stiut ca pate brisee inseamna aluat fraged.

abuz
Răspuns Petitchef_ro:

Retetele noastre nu sunt copiate. Aveti mare grija ce afirmati! Va cerem si probe pentru astfel de afirmatii. Toate retetele sunt realizate si filmate in bucataria Petitchef din Franta....dar e usor sa dai cu piatra in geam si sa fugi, ca un anonim.
si mai multe detalii despre aluaturi aici https://www.petitchef.ro/articole/retete/pate-brisee-pate-sucree-si-pate-sablee-aid-1753