Petitchef

Piept de pui cu broccoli

Felul principal
2 porții
20 min
15 min
Foarte ușor

Ingrediente

2

Preparare

  • Pieptul de pui dezosat se transeaza in felii subtiri si se condimenteaza. Se unge o tigaie cu ulei de masline, se pun feliile de piept de pui sa se prajeasca.
  • In prealabil, se prepara sosul, din ulei de masline, lamaie, rozmarin, sare si piper. Dupa ce feliile de pui sunt gata, se pune sosul.
  • Apoi se adauga morcovii si broccoli, se pune untul deasupra si se fierb inabusit timp de 10-15 minute. Se poate servi alaturi de un vin alb sec.

Rețete inrudite

YouTube


Întrebări:




Comentarii:

03/02/2015

Foarte gustos,mi-a placut mult!

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
26/10/2014

Nu inteleg reteta, dar oricum nimeni nu va rectifica textul ei.

(0) (0) Abuz
10/02/2014

Foarte usoara si foarte gustoasa!!!multumesc!!!

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Piept de pui pe pat de ceapa
Piept de pui pe pat de ceapa
2 porții
1 h 30 m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Piept de pui pe pat de conopida si broccoli
Piept de pui pe pat de conopida si broccoli
6 porții
45 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Rulouri cu piept de pui si mozzarella
Rulouri cu piept de pui si mozzarella
4 porții
35 min
Ușor
4.1 / 5
Rețetă Cartofi dulci prajiti in cuptor (cu piept de pui)
Cartofi dulci prajiti in cuptor (cu piept de pui)
1 porții
25 min
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Articole conexe

Retete cu…piept de pui Retete cu…piept de pui Americane, frantuzesti sau romanesti…tot clatite le numesti! Americane, frantuzesti sau romanesti…tot clatite le numesti! Salata de sfecla rosie cu piept de pui si maioneza Salata de sfecla rosie cu piept de pui si maioneza

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: