Petitchef

Piept de pui cu broccoli

Felul principal
2 porții
20 min
15 min
Foarte ușor

Ingrediente

2

Preparare

  • Pieptul de pui dezosat se transeaza in felii subtiri si se condimenteaza. Se unge o tigaie cu ulei de masline, se pun feliile de piept de pui sa se prajeasca.
  • In prealabil, se prepara sosul, din ulei de masline, lamaie, rozmarin, sare si piper. Dupa ce feliile de pui sunt gata, se pune sosul.
  • Apoi se adauga morcovii si broccoli, se pune untul deasupra si se fierb inabusit timp de 10-15 minute. Se poate servi alaturi de un vin alb sec.


Întrebări:




Comentarii:

03/02/2015

Foarte gustos,mi-a placut mult!

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
26/10/2014

Nu inteleg reteta, dar oricum nimeni nu va rectifica textul ei.

(0) (0) Abuz
10/02/2014

Foarte usoara si foarte gustoasa!!!multumesc!!!

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite


Rețete

Articole conexe

Retete cu…piept de pui Retete cu…piept de pui Americane, frantuzesti sau romanesti…tot clatite le numesti! Americane, frantuzesti sau romanesti…tot clatite le numesti! Salata de sfecla rosie cu piept de pui si maioneza Salata de sfecla rosie cu piept de pui si maioneza

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează