Spanac cu oua si smantana

Felul principal
Foarte ușor
20 min
315 Kcal

O reteta simpla de primavara. Noi am gatit spanacul in smantana si am imbogatit gustul cu oua!

Ingrediente

3

Preparare

Preparare5 min
Gătire15 min
  • Spanac cu oua si smantana - Preparare etapa 1Intr-o tigaie, rumeniti in unt catelul de usturoi tocat.
    Adaugati spanacul spalat si scurs. Gatiti.
  • Spanac cu oua si smantana - Preparare etapa 2Cand spanacul a scazut, adaugati smantana si amestecati bine. Condimentati cu sare si piper.
  • Spanac cu oua si smantana - Preparare etapa 3Cand smantana s-a ingrosat, spargeti ouale direct peste spanac. Acoperiti si gatiti cateva minute.
  • Spanac cu oua si smantana - Preparare etapa 4Cand albusul este bine gatit, preparatul este gata!

Punctează această reţetă

Observații

La momentul servirii, spargeti galbenusul.

Nutriție

pentru 1 porție / pentru 100 g
Calorii: 315Kcal
  • Carbo: 5.9g
  • Grăsimi: 26.7g
  • Grăsimi sat.: 15.9g
  • Proteine: 10.3g
  • Fibre: 4.5g
  • Zahăr: 2g
  • ProPoints: 9
  • SmartPoints: 13
Informații nutriționale pentru 1 porție (213g)

Echipamente de gătit

Plită

Atribute

Păstrare la frigider
PPetitchef_ro

Întrebări

Ce smantana se folosește dulce?

Noi am folosit crème fraîche dar puteti folosi smăntănă cu minim 30% grăsime.

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:
5/5, 10 voturi