Spanac cu oua si smantana
O reteta simpla de primavara. Noi am gatit spanacul in smantana si am imbogatit gustul cu oua!
Ingrediente
3
Preparare
Preparare5 min
Gătire15 min
Intr-o tigaie, rumeniti in unt catelul de usturoi tocat.
Adaugati spanacul spalat si scurs. Gatiti.
Cand spanacul a scazut, adaugati smantana si amestecati bine. Condimentati cu sare si piper.
Cand smantana s-a ingrosat, spargeti ouale direct peste spanac. Acoperiti si gatiti cateva minute.
Cand albusul este bine gatit, preparatul este gata!
Observații
La momentul servirii, spargeti galbenusul.
Nutriție
pentru 1 porție / pentru 100 g
Calorii: 315Kcal
- Carbo: 5.9g
- Grăsimi: 26.7g
- Grăsimi sat.: 15.9g
- Proteine: 10.3g
- Fibre: 4.5g
- Zahăr: 2g
- ProPoints: 9
- SmartPoints: 13
Informații nutriționale pentru 1 porție (213g)
Echipamente de gătit
Plită
Atribute
Păstrare la frigider
Întrebări
Ce smantana se folosește dulce?
Noi am folosit crème fraîche dar puteti folosi smăntănă cu minim 30% grăsime.
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
5/5, 10 voturi





Punctează această reţetă