Petitchef

Oua florentine

Felul principal
4 porții
15 min
15 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Pentru sosul florentin:

Preparare

  • Pentru sosul florentin se decongeleaza, scurge si toaca spanacul.
  • Se mixeaza apoi intr-un blender impreuna cu restul ingredientelor pana este omogen si fin. Se toarna intr-o craticioara si se da in clocot.
  • Pentru oua se amesteca intr-un bol pesmetul, parmezanul, oregano-ul si rozmarinul. Oulae se bat si se prajeste o omleta in unt topit.
  • O forma se unge cu unt si se asaza in ea omleta. Se unge cu sosul florentin si se presara deasupra amestecul de pesmet si ierburi.
  • Se da la cuptorul preincalzit 5-10 minute.

Rețete inrudite

YouTube

Oua cu caviar



Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Oua umplute
Oua umplute
4 porții
55 min
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Oua umplute, fara maioneza!
Oua umplute, fara maioneza!
4 porții
30 min
Foarte ușor
4.1 / 5
Rețetă Oua umplute pe sos de rosii
Oua umplute pe sos de rosii
8 porții
45 min
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Oua in cocota cu bacon
Oua in cocota cu bacon
4 porții
20 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Oua cu ton
Oua cu ton
4 porții
25 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Oua Surpriza de Paste
Oua Surpriza de Paste
16 porții
2 h 13 m
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Articole conexe

6 altfel de oua 6 altfel de oua Vegetalian sau Vegetarian - Dieta sau stil de viata? Vegetalian sau Vegetarian - Dieta sau stil de viata? Care sunt beneficiile pentru sanatate ale consumului de oua de prepelita? Care sunt beneficiile pentru sanatate ale consumului de oua de prepelita?

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei