Petitchef

Oua florentine cu jambon

Felul principal
4 porții
15 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Spanacul bine spalat se pune intr-o oala cu apa fiarta si sare, se lasa la foc pana se inmoaie.
  • Intre timp se incinge o tigaie cu untul, se adauga sunca taiata cubulete si se lasa pana se prajesc. Se adauga spanacul bine scurs si batut, se amesteca bine si se adauga nucsoara.
  • Se lasa 3 minute la foc mediu. Se gusta pentru a vedea daca mai este nevoie de sare, atentie, sunca e posibil sa fie sarata, deci adaugati doar putin piper.
  • Ouale se pun intr-o oala cu 2 litrii de apa, 2 linguri de otet, cand apa incepe sa fiarba. Se pun cu grija si se lasa pana acestea se incheaga, in jur de 5 minute.
  • Intr-o tava unsa cu putin unt se formeaza 4 musuroaie din spanac. Deasupra se adauga ouale, smantana si branza rasa. Se da la cuptor incins dinainte la 220 de grade, pana devin aurii, in jur de 10 minute.

Rețete inrudite

YouTube

Ciuperci cu oua



Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Ouă benedict: rețeta perfectă pentru micul dejun!
Ouă benedict: rețeta perfectă pentru micul dejun!
4 porții
20 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Oua in cocota cu bacon
Oua in cocota cu bacon
4 porții
20 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Oua cu avocado
Oua cu avocado
4 porții
25 min
Foarte ușor
4.4 / 5

Rețete

Articole conexe

Oua scotiene sau chiftele umplute cu ou fiert Oua scotiene sau chiftele umplute cu ou fiert Weekendul motiv de Brunch? Weekendul motiv de Brunch? 6 altfel de oua 6 altfel de oua

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.