Petitchef

Sarmale de post

Felul principal
4 porții
30 min
60 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4

Preparare

  • Se toaca doua cepe si se calesc in ulei. Se sting cu apa, se adauga orezul, se pune sare, piper macinat si se lasa sa fiarba.
  • Se spala varza in mai multe ape, si se pregatesc foile de varza , restul verzei se toaca fideluta. Se rade morcovul. Prunele se toaca marunt, si se adauga orezului fiert. Se umplu foile de varza cu amestecul de orez, se unge o oala cu ulei si se aseaza sarmalele.
  • Se aseaza deasupra sau prin sarmale, varza fideluta si morcovii rasi. Se toarna si sosul de bulion, se completeaza cu apa si se pun la fiert aproximativ o ora.
  • Se toaca o ceapa, se caleste in ulei cu boia si piper boabe apoi se adauga bulion.

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate = 

Rețete inrudite

Rețetă Sarmale de post in foi de vita
Sarmale de post in foi de vita
4 porții
35 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Sarmale cu orez de post
Sarmale cu orez de post
8 porții
2 ore
Ușor
4.7 / 5
Rețetă Sarmale de post cu ciuperci
Sarmale de post cu ciuperci
8 porții
1h35m
Ușor
4.6 / 5
Rețetă Prepelite cu prune
Prepelite cu prune
2 porții
35 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Coleslaw - salata de varza si morcov
Coleslaw - salata de varza si morcov
4 porții
30 min
Foarte ușor
3.3 / 5
Rețetă Banh Bao
Banh Bao
6 porții
2h20m
Dificil
3.5 / 5

Rețete

Articole conexe

Mâncăruri delicioase pentru postul CrăciunuluiMâncăruri delicioase pentru postul CrăciunuluiMerele coapte, un desert clasic de iarna!Merele coapte, un desert clasic de iarna!Retete de …sarmaleRetete de …sarmale

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.