Petitchef

Sarmale de post

Felul principal
4 porții
30 min
1 oră
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Se toaca doua cepe si se calesc in ulei. Se sting cu apa, se adauga orezul, se pune sare, piper macinat si se lasa sa fiarba.
  • Se spala varza in mai multe ape, si se pregatesc foile de varza , restul verzei se toaca fideluta. Se rade morcovul. Prunele se toaca marunt, si se adauga orezului fiert. Se umplu foile de varza cu amestecul de orez, se unge o oala cu ulei si se aseaza sarmalele.
  • Se aseaza deasupra sau prin sarmale, varza fideluta si morcovii rasi. Se toarna si sosul de bulion, se completeaza cu apa si se pun la fiert aproximativ o ora.
  • Se toaca o ceapa, se caleste in ulei cu boia si piper boabe apoi se adauga bulion.

Rețete inrudite

YouTube

Prepelite cu prune



Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Sarmale din kale (la cuptor)
Sarmale din kale (la cuptor)
20 porții
45 min
Foarte ușor
Rețetă Negresa de post - petitchef
Negresa de post - petitchef
10 porții
1 h 5 m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Tajine cu miel si prune uscate
Tajine cu miel si prune uscate
4 porții
2 h 30 m
Ușor
4.7 / 5
Rețetă Coleslaw - salata de varza si morcov
Coleslaw - salata de varza si morcov
4 porții
30 min
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Tarta cu prune uscate fara gluten si fara lactoza
Tarta cu prune uscate fara gluten si fara lactoza
20 porții
1 h 10 m
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Chec aperitiv cu gris, dovlecei si morcov
Chec aperitiv cu gris, dovlecei si morcov
6 porții
1 oră
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Articole conexe

Mâncăruri delicioase pentru postul Crăciunului Mâncăruri delicioase pentru postul Crăciunului Merele coapte, un desert clasic de iarna! Merele coapte, un desert clasic de iarna! Retete de …sarmale Retete de …sarmale

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează