Petitchef

Sarmale de post

Felul principal
4 porții
30 min
1 oră
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Se toaca doua cepe si se calesc in ulei. Se sting cu apa, se adauga orezul, se pune sare, piper macinat si se lasa sa fiarba.
  • Se spala varza in mai multe ape, si se pregatesc foile de varza , restul verzei se toaca fideluta. Se rade morcovul. Prunele se toaca marunt, si se adauga orezului fiert. Se umplu foile de varza cu amestecul de orez, se unge o oala cu ulei si se aseaza sarmalele.
  • Se aseaza deasupra sau prin sarmale, varza fideluta si morcovii rasi. Se toarna si sosul de bulion, se completeaza cu apa si se pun la fiert aproximativ o ora.
  • Se toaca o ceapa, se caleste in ulei cu boia si piper boabe apoi se adauga bulion.


Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Sarmale cu legume - de post
Sarmale cu legume - de post
4 porții
45 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Sarmale de post in foi de vita
Sarmale de post in foi de vita
4 porții
35 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Sarmale de post cu ciuperci
Sarmale de post cu ciuperci
8 porții
1 h 35 m
Ușor
4.6 / 5
Rețetă Tajine cu miel si prune uscate
Tajine cu miel si prune uscate
4 porții
2 h 30 m
Ușor
4.7 / 5
Rețetă Gradina de Paste (humus si legume mici)
Gradina de Paste (humus si legume mici)
10 porții
10 min
Foarte ușor
3.5 / 5
Rețetă Salpicão - salata braziliana
Salpicão - salata braziliana
5 porții
1 h 35 m
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Articole conexe

Mâncăruri delicioase pentru postul Crăciunului Mâncăruri delicioase pentru postul Crăciunului Merele coapte, un desert clasic de iarna! Merele coapte, un desert clasic de iarna! Retete de …sarmale Retete de …sarmale

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei