Petitchef

Snitel vanatoresc cu ciuperci, ardei si ceapa

Felul principal
2 porții
20 min
15 min
Foarte ușor

Ingrediente

2

Preparare

  • Batut snitelele, le condimentat si le-am pus la prajit in putin ulei.
  • Intre timp, taiat ceapa si ardeiul bucatele si pus la calit in cateva linguri de ulei. amestecat continuu sa nu se prinda.
  • Dupa vreo 2 minute adaugat si cipuercile si lasat totul sa se inmoaie la foc mic.Intre timp s-a prajit si carnea pe care pastrat-o la cald.
  • Dupa cateva minute adaugat bulionul si supa de carne si lasat sa fiarba totul cam 10 minute.adaugat sare si piper.
  • Intr-un castronas adaugat smantana si faina, si turnat peste ciuperci si ardei amestecand incet sa nu se prinda cam 3-4 minute.


Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Snitel cu sos de rosii si emmentaler
Snitel cu sos de rosii si emmentaler
4 porții
1 h 30 m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Choux cu foie gras si confit de ceapa
Choux cu foie gras si confit de ceapa
20 porții
55 min
Foarte ușor
2.3 / 5
Rețetă Quiche cu morcovi, ardei si rosii
Quiche cu morcovi, ardei si rosii
6 porții
1 h 10 m
Foarte ușor
4.9 / 5
Rețetă Quiche de ardei si chorizo
Quiche de ardei si chorizo
6 porții
55 min
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Articole conexe

Ciupercile și bucătăria românească Ciupercile și bucătăria românească Ceapa - istorie si curiozitati Ceapa - istorie si curiozitati Ceapa, ridichi, salata…verdele de primavara! Ceapa, ridichi, salata…verdele de primavara!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.