Snitel vanatoresc cu ciuperci, ardei si ceapa

Ingrediente
2
Rețete inrudite
Clătite chinezești cu ceapă verde - scallion pancakes
Preparare
Preparare20 min
Gătire15 min
- Batut snitelele, le condimentat si le-am pus la prajit in putin ulei.
- Intre timp, taiat ceapa si ardeiul bucatele si pus la calit in cateva linguri de ulei. amestecat continuu sa nu se prinda.
- Dupa vreo 2 minute adaugat si cipuercile si lasat totul sa se inmoaie la foc mic.Intre timp s-a prajit si carnea pe care pastrat-o la cald.
- Dupa cateva minute adaugat bulionul si supa de carne si lasat sa fiarba totul cam 10 minute.adaugat sare si piper.
- Intr-un castronas adaugat smantana si faina, si turnat peste ciuperci si ardei amestecand incet sa nu se prinda cam 3-4 minute.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
Nici un comentariu!