Petitchef

Crema de branza dulce cu ceapa si ardei

Aperitiv
4 porții
15 min
10 min
Foarte ușor
387 Kcal

Ingrediente

4

Preparare

  • Branza se paseaza cat mai fin impreuna cu untul si smantana. Cand nu se mai simt granulele de branza se freaca bine cu o lingura ca sa devina mai spumoasa.
  • Cantitatile de unt si smantana pot varia in functie de gust, secretul este ca branza sa fie cat mai fin pasata.
  • La final se adauga ceapa tocata foarte fin si bine stoarsa de zeama si ardeiul rosu tocat la fel de marunt. Se potriveste de sare si se serveste cu paine prajita.

Informații nutriționale:

pentru 1 porție / pentru 100 g

Nutriție:

Calorii: 387Kcal
  • Carbo: 67.5g
  • Grăsimi: 10.6g
  • Grăsimi sat.: 6.2g
  • Proteine: 3.6g
  • Fibre: 3.6g
  • Zahăr: 38.9g
  • ProPoints: 10
  • SmartPoints: 18
Informații nutriționale pentru 1 porție (152g)


Poze

Crema de branza dulce cu ceapa si ardei
Crema de branza dulce cu ceapa si ardei - poza 2
Crema de branza dulce cu ceapa si ardei - poza 3

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Crema de branza de casa (tip philadelphia) cu 2 ingrediente
Crema de branza de casa (tip philadelphia) cu 2 ingrediente
3 porții
10 h 2 m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Crema de vanilie - crema de patiserie
Crema de vanilie - crema de patiserie
4 porții
20 min
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Cremă cu cafea și ganache de cafea sau cioclată
Cremă cu cafea și ganache de cafea sau cioclată
2 porții
2 h 20 m
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Cremă de migdale - rețeta ușoară
Cremă de migdale - rețeta ușoară
4 porții
5 min
Foarte ușor
Rețetă Crema diplomat
Crema diplomat
8 porții
30 min
Foarte ușor
4.4 / 5

Articole conexe

„La placinte inainte, la razboi inapoi! ” – Placinte cu branza „La placinte inainte, la razboi inapoi! ” – Placinte cu branza Ceapa - istorie si curiozitati Ceapa - istorie si curiozitati Ceapa, ridichi, salata…verdele de primavara! Ceapa, ridichi, salata…verdele de primavara!

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează