Petitchef

Sote de ciuperci

Felul principal
4 porții
15 min
10 min
Foarte ușor
249 Kcal

Ingrediente

4
Cost estimat: 4.28 (1.07€/porție)

Preparare

  • Se spala legumele, se taie morcovul rondele subtiri, ardeiul se taie bucati mai mari iar ciupercile felii.
  • Se caleste morcovul in untul topit dupa care se adauga ardeiul si la sfarsit ciupercile. Se adauga sos de soia si alte condimente.
  • Se mai calesc impreuna pana se leaga bine. Este o garniture deosebita, noi o servim adesea fara nimic altceva.

Informații nutriționale:

pentru 1 porție / pentru 100 g

Nutriție:

Calorii: 249Kcal
  • Carbo: 4.4g
  • Grăsimi: 22.7g
  • Grăsimi sat.: 13.8g
  • Proteine: 4.8g
  • Fibre: 3.8g
  • Zahăr: 4.2g
  • ProPoints: 7
  • SmartPoints: 11
Informații nutriționale pentru 1 porție (238g)

Rețete inrudite

YouTube

Gyozas cu pui


Întrebări:




Comentarii:

27/12/2013

Usoara si rapida

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
20/01/2014

Excelenta si delicioasa

(0) (0) Abuz
19/10/2013

Supper!!!!

(0) (0) Abuz
05/05/2013

Foarte buna!

(0) (0) Abuz
06/03/2013

Este oarte bun

(0) (0) Abuz
17/07/2012

Bun

(0) (0) Abuz
13/12/2011

Super reteta

(0) (0) Abuz
Alicutza, 11/02/2011

Foarte buna !

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Risotto super cremos cu ciuperci
Risotto super cremos cu ciuperci
2 porții
1 h 45 m
Foarte ușor
4.9 / 5
Rețetă Risotto cu ciuperci la cookeo
Risotto cu ciuperci la cookeo
4 porții
26 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Risotto cu ciuperci - super rapid la thermomix
Risotto cu ciuperci - super rapid la thermomix
2 porții
35 min
Foarte ușor
Rețetă Chaussons (papucei) umpluți cu ciuperci și spanac
Chaussons (papucei) umpluți cu ciuperci și spanac
4 porții
3 h 10 m
Foarte ușor
4.9 / 5
Rețetă Rulouri de primăvară cu creveți și ciuperci
Rulouri de primăvară cu creveți și ciuperci
8 porții
50 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Gyozas cu pui
Gyozas cu pui
15 porții
1 h 15 m
Ușor
4.8 / 5

Articole conexe

Ciupercile și bucătăria românească Ciupercile și bucătăria românească Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati! Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati! Cartofii - fel de mancare sau garnitura? Cartofii - fel de mancare sau garnitura?

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează