Petitchef

Aperitiv de hribi

Antreuri
8 porții
1 oră
50 min
Foarte ușor

Ingrediente

8

Preparare

  • Se face mai intai un aluat ca de paine care se lasa la dospit 30 de minute.

    Hribii, fierti, se dau prin masina de tocat, se adauga ceapa taiata marunt si calita pana devine aurie, apoi se incorporeza morcovul ras fin, ouale intregi batute putin din care scoateti o lingura pentru uns rulada, sarea piperul si o legatura de patrunjel, sau un amestec de marar, patrunjel si asmatui tocate marunt. Se omogenizeaza totul.

    Dupa ce aluatul a crescut, se intinde o singura foaie si se unge cu amestecul de hribi, se ruleaza strans si se pune intr-o tava de cozonac unsa cu ulei. Pe deasupra, rulada astfel obtinuta, se unge cu oul batut pus deoparte. Tava se da la cuptorul preincalzit, 50-60 de minute la foc potrivit. Cand este gata, se scoate pe o planseta din lemn si se lasa sa se raceasca.
    La masa se taie felii si se pun pe un platou.

Rețete inrudite

YouTube

Poze

Aperitiv de hribi, poza 1
Aperitiv de hribi, poza 2
Aperitiv de hribi, poza 3

Întrebări:




Comentarii:

28/01/2013

Bunnn!!

(0) (0) Abuz
06/12/2012

Opera de arta ! sper sa fac si eu...

(0) (0) Abuz
06/12/2012

Am sa o incerc cred cai buna

(0) (0) Abuz
05/12/2012

Bun bun si aspectoasa...

(0) (0) Abuz
05/12/2012

Bun...

(0) (0) Abuz
05/12/2012

Votre commentaire:este tare,tare bun , parca este cozonac cu nuca , tot asa vreau sa fac , dar umplut cu varza calita

(0) (0) Abuz
05/12/2012

F tare !

(0) (0) Abuz
05/12/2012

Pare gustoasa.

(0) (0) Abuz
05/12/2012

Foarte aspectoasa si gustoasa

(0) (0) Abuz
Nicolae
Nicolae, 22/01/2011

.

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Aperitiv cu friptura rece si pasta de carne
Aperitiv cu friptura rece si pasta de carne
4 porții
3 h 10 m
Ușor
3 / 5
Rețetă Aperitiv in straturi cu peste si legume
Aperitiv in straturi cu peste si legume
6 porții
1 h 5 m
Foarte ușor
2.5 / 5
Rețetă Aperitiv cu mere
Aperitiv cu mere
4 porții
30 min
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Linte cu pulpa de porc
Linte cu pulpa de porc
4 porții
2 h 15 m
Foarte ușor
3.8 / 5
Rețetă Medalioane cu linte rosie
Medalioane cu linte rosie
4 porții
1 h 15 m
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Legume si creveti la wok
Legume si creveti la wok
3 porții
40 min
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Articole conexe

Delicii din cufarul marii - salata de icre Delicii din cufarul marii - salata de icre O delicatesa din antichitate – sparanghelul O delicatesa din antichitate – sparanghelul

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei