Petitchef

Mincarica cu carne de vita si ciuperci/spezzatino di vitello coi funghi

Felul principal
4 porții
30 min
30 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Curatim, spalam si taiem ceapa, spalam si taiem cuburele tulpinile de telina si morcovul si le prajim foarte putin cu cinci linguri de ulei (doua linguri ulei le pastram pentru ciuperci)
  • Adaugam carnea taiata cuburele, amestecam incontinuu pina se rumeneste un pic carnea, dupa care cernem faina peste carne, continuind sa amestecam, iar dupa circa 1-2 minute adaugam si vinul.
  • Adaugam si supa cit sa acopere carnea, acoperim cu un capac, lasind lingura sub capac ca sa se piarda din aburi si lasam pe foc circa 40 de minute. Cit timp se fierbe carnea amestecam ca sa nu se lipeasca si adaugam din cind in cind cite un pic de supa.
  • Acum pregatim ciupercile, le curatim, spalam si taiem feliute. Intr-o tigaie de prajit punem doua linguri de ulei, usturoiul zdrobit si adaugam ciupercile si lasam la foc mare pentru citeva minute, ca sa scada apa lasata.
  • Cu cinci minute inainte de a fi gata mincarica de vita, adaugam ciupercile, amestecam incetisor iar la sfirsit adaugam piper si sare dupa gust. Servim tocanita cu piine calda, piure sau mamaliguta calda.

Rețete inrudite

YouTube


Poze

Mincarica cu carne de vita si ciuperci/Spezzatino di vitello coi funghi, poza 1
Mincarica cu carne de vita si ciuperci/Spezzatino di vitello coi funghi, poza 2
Mincarica cu carne de vita si ciuperci/Spezzatino di vitello coi funghi, poza 3
Mincarica cu carne de vita si ciuperci/Spezzatino di vitello coi funghi, poza 4
Mincarica cu carne de vita si ciuperci/Spezzatino di vitello coi funghi, poza 5
Mincarica cu carne de vita si ciuperci/Spezzatino di vitello coi funghi, poza 6
Mincarica cu carne de vita si ciuperci/Spezzatino di vitello coi funghi, poza 7

Întrebări:




Comentarii:

18/08/2013

Ok

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Mincarica de linte cu picior de porc
Mincarica de linte cu picior de porc
4 porții
50 min
Foarte ușor
2 / 5
Rețetă Salata calda cu carne de vita si legume
Salata calda cu carne de vita si legume
3 porții
10 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Vita Stroganoff - simplu si rapid
Vita Stroganoff - simplu si rapid
4 porții
40 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Cornete cu carne uscata
Cornete cu carne uscata
8 porții
28 min
Ușor
2 / 5
Rețetă Chiftelute de vita cu parmezan
Chiftelute de vita cu parmezan
2 porții
25 min
Foarte ușor
4.7 / 5

Rețete

Articole conexe

„Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra! „Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra! De ce sa consumam carne de vita? De ce sa consumam carne de vita? Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.