Petitchef

Souffle de branza cu porumb

Felul principal
8 porții
20 min
35 min
Foarte ușor

Ingrediente

8

Preparare

  • A separat albusurile de galbenusuri. Albusurile le-a batut spuma tare,tare impreuna cu praful de copt. Galbenusurile le-a frecat cu uleiul si sarea.
  • Mararul l-a tocat marunt. A scurs porumbul. Intr-un vas mare a pus albusurile peste care a turnat galbenusurile, smantana si branza.
  • A amestecat usor, usor, iar la final a adaugat porumbul si mararul si a omogenizat. A uns vasele cu unt, a presarat putin malai si am pus compozitia.
  • A introdus in cuptorul preincalzit, la 180 grade pentru 10 minute.
  • Dupa cele 10 minute. a ridicat temperatura cuptorului la 200 grade si am lasat pana s-a rumenit frumos.


Poze

Souffle de branza cu porumb
Souffle de branza cu porumb - poza 2

Întrebări:




Comentarii:

n-i--, 24/10/2015

Nu stie sa faca acest preparat, a vazut la altcineva, povesteste cum a vazut ca face, dar mai face o greseala pe care nu o vede; se lauda ca a facut si ea ceva: "A uns vasele cu unt, a presarat putin malai si am pus compozitia." Invata sa scrii, dupa ce verifici tu, intai o reteta, nu mai da vina pe altii!

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
27/10/2015

Pentru "Souffle" exista cuvantul romanesc sufleu, de ce va frantuziti atat? Iar reteta scrisa partial la persoana a III-a e cel putin ridicola!

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Sos de branza pentru tacos
Sos de branza pentru tacos
2 porții
15 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Tartine cu brânză de capră si somon fumé
Tartine cu brânză de capră si somon fumé
6 porții
10 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Tarta cu mangold si branza rasa
Tarta cu mangold si branza rasa
6 porții
55 min
Foarte ușor

Articole conexe

„La placinte inainte, la razboi inapoi! ” – Placinte cu branza „La placinte inainte, la razboi inapoi! ” – Placinte cu branza Branza cu mucegai sau Branza Albastra Branza cu mucegai sau Branza Albastra De ce este siropul de porumb un indulcitor controversat? De ce este siropul de porumb un indulcitor controversat?

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează