Petitchef

Spaghete bolognese

Felul principal
4 porții
30 min
45 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4
1 pachet spaghete

30 g unt

1 ceapa mare maruntita

1 morvov mare ras

3 catei de usturoi taiati marunt

500 g carne de vita tocata

2 1 / 2 cesti vin rosu

1 / 2 linguri pasta de tomate

6 rosii bucati

patrunjel verde

sare

piper

Preparare

  • Spaghetele se fierb dupa instructiunile de pe ambalaj si apoi se scurg.
  • Se incalzeste o cratita pe aragaz si se adauga unt. Se prajeste ceapa, morcovul si usturoiul, timp de cateva minute, amestecand tot timpul.
  • Se adauga carnea tocata si se lasa la foc timp de 4 minute.
  • Se adauga vinul si pasta de tomate, se fierbe timp de 5 minute. Se adauga si rosiile. Se fierbe totul timp de 30-45 minute apoi se adauga patrunjel, sare si piper. Se serveste cu paste fierte ,unt, cascaval ras.

Întrebări:




Comentarii:

12/03/2014

Buna de tot ..

(0) (0) Abuz
24/10/2013

Fraieri

(0) (0) Abuz
15/10/2013

O.k

(0) (0) Abuz
12/01/2013

Mai suna a reteta originala...

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate = 

Rețete inrudite

Rețetă Spaghete bolognese
Spaghete bolognese
4 porții
20 min
Foarte ușor
4.2 / 5
Rețetă Spaghete bolognese
Spaghete bolognese
4 porții
40 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Spaghete bolognese
Spaghete bolognese
4 porții
45 min
Ușor
4.5 / 5
Rețetă Harira, supa marocana
Harira, supa marocana
8 porții
1h40m
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Spaghete konjac à la Provençale
Spaghete konjac à la Provençale
2 porții
35 min
Foarte ușor
3.8 / 5
Rețetă Rosii umplute - simplu si gustos
Rosii umplute - simplu si gustos
6 porții
1h25m
Foarte ușor
4.7 / 5

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.