Petitchef

Spanac cu carne de porc

Felul principal
4 porții
20 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Carnea de porc am taiat-o in bucati mici si subtiri pentru a se patrunde repede. Am pus-o la calit in tigaie, in putin ulei. Dupa ce s-a patruns putin am adaugat vinul si curry. Peste 5 minute am adaugat si ceapa taiata.
  • Cand ceapa a devenit moale a pus in tigaie bulionul si apoi spanacul. Am condimentat amestecul si a lasat sa fiarba aproximativ 20-25 de minute.
  • Spre final am adaugat si patrunjelul tocat. Spanacul pregatit astfel: la tigaie, cu vin, fara sos de faina este mult mai bun decat cel pregatit in mod clasic. Noi l-am servit cu lamaie.

Rețete inrudite

YouTube


Poze

Spanac cu carne de porc, poza 1
Spanac cu carne de porc, poza 2
Spanac cu carne de porc, poza 3

Întrebări:




Comentarii:

16/01/2013

NJYU7IYOYUKOHOJHPJPJHJNHJGHFH9880GJTRHXDGFV

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Spanac cu oua si smantana
Spanac cu oua si smantana
3 porții
20 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Supa de naut cu spanac
Supa de naut cu spanac
5 porții
50 min
Foarte ușor
3.5 / 5
Rețetă Blinele cu spanac
Blinele cu spanac
4 porții
20 min
Foarte ușor
4.2 / 5
Rețetă Spanac cu carne de vita
Spanac cu carne de vita
4 porții
40 min
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Spanac cu carne de miel
Spanac cu carne de miel
6 porții
40 min
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Spanac gratinat
Spanac gratinat
8 porții
50 min
Foarte ușor
4.5 / 5

Rețete

Articole conexe

„Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra! „Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra! Am plecat la colindat, la piftii de degustat... Am plecat la colindat, la piftii de degustat... Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati! Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.