Petitchef

Spanac cu carne de porc

Felul principal
4 porții
20 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4
400 g spanac congelat,

200-300 g carne de porc,

2 cepe, 100 g bulion,

100 ml vin alb, sare, oregano,

curry, busuioc,


Preparare

  • Carnea de porc am taiat-o in bucati mici si subtiri pentru a se patrunde repede. Am pus-o la calit in tigaie, in putin ulei. Dupa ce s-a patruns putin am adaugat vinul si curry. Peste 5 minute am adaugat si ceapa taiata.
  • Cand ceapa a devenit moale a pus in tigaie bulionul si apoi spanacul. Am condimentat amestecul si a lasat sa fiarba aproximativ 20-25 de minute.
  • Spre final am adaugat si patrunjelul tocat. Spanacul pregatit astfel: la tigaie, cu vin, fara sos de faina este mult mai bun decat cel pregatit in mod clasic. Noi l-am servit cu lamaie.

Poze

Spanac cu carne de porc, poza 1
Spanac cu carne de porc, poza 2
Spanac cu carne de porc, poza 3

Întrebări:




Comentarii:

16/01/2013

NJYU7IYOYUKOHOJHPJPJHJNHJGHFH9880GJTRHXDGFV

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate = 

Rețete inrudite

Rețetă Spanac cu carne de vita
Spanac cu carne de vita
4 porții
40 min
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Spanac cu carne de miel
Spanac cu carne de miel
6 porții
40 min
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Spanac cu cascaval la cuptor
Spanac cu cascaval la cuptor
4 porții
35 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Supa de naut cu spanac
Supa de naut cu spanac
5 porții
50 min
Foarte ușor
3.5 / 5
Rețetă Aperitiv cu carne uscata
Aperitiv cu carne uscata
8 porții
1h8m
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Spanac cu oua si smantana
Spanac cu oua si smantana
3 porții
20 min
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.