Friptura de porc la tava

Friptura de porc la tava
Felul principal
Ușor
2 h 30 m

Ingrediente

4

Preparare

Preparare30 min
Gătire2 ore
  • Se curata carnea de pielite, se spala, se impaneaza cu bucatele de usturoi, se pudreaza cu sare si piper se pune peste tarhon tocat marunt se acopera sio se lasa la rece aproximativ o ora sa prinda gust, apoi se asaza intr-o tava in care s-au pus doua linguri de unt. Se introduce tava la cuptor, la foc potrivit. Se lasa sa se rumeneasca pe ambele parti. Cand prinde putina culoare, se adauga vin (sau apa). Se introduce friptura din nou la cuptor si se lasa sa fiarba circa 35 minute, avand grija sa fie stropita cu sosul din tava, din cand in cand, spre final se presara verdeturi tocate marunt...Cand furculita patrunde usor in carne, friptura este gata. Se scoate, se lasa putin sa se racoreasca, se taie felii si se asaza pe un platou incalzit, alaturi de garnitura de cartofi taranesti sau orez cu ciuperci...

    Detalii suplimentare gasiti pe
    http://gatindcumira.blogspot.com/2009/09/friptura-de-porc-la-tava.html

Punctează această reţetă

Gatind cu MiraGatind cu Mira

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

  • pagina 1 / 11

anonymous

Foartegustoasa

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

F.buna

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Retetele sunt foarte bune!

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Excelent!!!

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Buna de tot .am, pregatit-o

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Super

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Simpla

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Varza cu jumari nu aveti?

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Dap....am gatit-o, dar am luat reteta de pe alt site. E simpla si accesibila si iese foarte gustoasa. Se pot adauga mai multe mirodenii.

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Foarte gustoasa

am gătit această rețetă
abuz
  • pagina 1 / 11