Petitchef

Spanac cu ochiuri

Felul principal
4 porții
10 min
5 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Spanacul se fierbe, se scurge si se taie marunt.Din unt, faina, lapte se face un sos bechamel, avand grija sa nu se faca cocoloase.
  • Se adauga peste sos spanacul tocat, usturoiul zdrobit, sare si piper dupa gust si se fierbe 5 minute, amestecand in continuu.
  • Se serveste cu ochiuri, snitele, carnati, in functie de ce va place.


Poze

Spanac cu ochiuri, poza 1
Spanac cu ochiuri, poza 2
Spanac cu ochiuri, poza 3
Spanac cu ochiuri, poza 4

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Spanac scazut
Spanac scazut
2 porții
1 oră
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Spanac cu oua ochiuri
Spanac cu oua ochiuri
8 porții
1 h 20 m
Ușor
4.7 / 5
Rețetă Spanac cu iaurt si usturoi (reteta video)
Spanac cu iaurt si usturoi (reteta video)
4 porții
35 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Supa de naut cu spanac
Supa de naut cu spanac
5 porții
50 min
Foarte ușor
3.8 / 5
Rețetă Spanac cu oua si smantana
Spanac cu oua si smantana
3 porții
20 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă One pot pasta cu branza de capra si spanac
One pot pasta cu branza de capra si spanac
3 porții
20 min
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Articole conexe

Spanacul - cheia puterii? Spanacul - cheia puterii? „Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra! „Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.