Petitchef

Hamsii la cuptor/alice al forno

Altele
4 porții
15 min
15 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4

ulei

sare

faina

o lamiie

Preparare

  • Intii de toate, curatim pestisorii, le rupem capusoarele, scoatem intestinele inclusiv sira spinarii, ii spalam si-i punem intr-o strecuratoare la scurs.
  • Infierbintam cuptorul la 200 de grade si pregatim tava cu hirtie de copt, pe care punem pestisorii.
  • Ii trecem prin faina pe ambele parti, ii punem cu partea interioara deasupra, ca altfel tind sa se arcuiasca, presaram sare, un firicel de ulei si-i bagam in cuptor pentru circa 10 minute.
  • Ii asezam in farfurie si-i papam stropiti cu sucul de lamiie si cu o salata delicioasa alaturi, sau ii rontaim fara nimic, doar cu un paharut cu bere alaturi.Rapid, sanatos si gustos.

Întrebări:




Comentarii:

30/11/2013

Super!

(0) (0) Abuz
02/10/2013

Gustosssss!!!

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate = 

Rețete inrudite


Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.