Petitchef

Aperitiv in straturi cu peste si legume

Felul principal
6 porții
30 min
35 min
Foarte ușor

Ingrediente

6

Pt salsa :

Preparare

  • Filetam pestele si-l fierbem in baie de aburi sau intr-o vaporiera;Legumele curatate de coaja se fierb iar dupa racire se taie felii potrvite de marime;Pt salsa:Intr-un robot de bucatarie amestecam ouale fierte,patrunjelul,caperele,usturoiul,semintele de pin,hamsiile,si painea inmuiata in otet dar stoarsa bine,omogenizam totul,potrivim de sare si amestecam cu 100g maioneza.
  • Crevetii ii oparim 5 minute in apa fiarta cu sare;Asamblarea:Intr-un vas mai inalt tapetam cu foaie de plastic,asezam un strat de biscuiti sarati inmuiati in otet diluit cu apa,urmeaza un strat de cartofi feliati,un strat de peste,un strat de salsa de patrunjel.
  • Continuam cu un alt strat de legume,peste,salsa pana la terminarea ingredientelor;Stratul final va fii tot de biscuitri sarati,inmuiati.
  • Introducem in frigider cel putin 2-3 ore,rasturnam cu mare atentie pe un platou,decoram cu creveti si salsa verde,si servim!Pt cei ce iubesc pestele este un platou deosebit,in straturi,de peste si legume.


Poze

Aperitiv in straturi cu peste si legume
Aperitiv in straturi cu peste si legume - poza 2

Întrebări:




Comentarii:

09/06/2016

Va rog sa-mi spuneti si mie cum filetati hamsiile.

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Aperitiv cu carne uscata
Aperitiv cu carne uscata
8 porții
1 h 8 m
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Verrine de sfeclă: un aperitiv ușor și proaspăt
Verrine de sfeclă: un aperitiv ușor și proaspăt
4 porții
15 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Ciuperci umplute și coapte (o idee bună pentru aperitiv)
Ciuperci umplute și coapte (o idee bună pentru aperitiv)
2 porții
30 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Coroniță aperitiv
Coroniță aperitiv
5 porții
15 min
Foarte ușor
5 / 5

Articole conexe

Peștele, un aliment esențial pentru sănătate Peștele, un aliment esențial pentru sănătate Delicii din cufarul marii - salata de icre Delicii din cufarul marii - salata de icre Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba!

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează