Petitchef

Supa de cartofi noi ( din revista Click! Pofta buna!)

Felul principal
2 porții
20 min
20 min
Foarte ușor
419 Kcal

Ingrediente

2

Preparare

  • Intr-un litru de apa fierbi ceapa taita bucati , aproximativ 15 minute. Adaugi cartofii curatati de coaja, taiati cubulete , lasand cativa intregi .
  • Potrivesti de sare , dupa gust si lasi sa fiarba aproximativ 20 de minute.
    Strecori zeama , zdrobesti cartofii taiati, pastrandu-i in continuare pe cei intregi.
  • Torni peste pireul de cartofi zeama strecurata, subtiezi cu lapte si dupa doua trei clocote dai vasul deoparte de pe foc. Adaugi mararul tocat marunt.
    Servesti supa calda , adaugand smantana la masa.

Informații nutriționale:

pentru 1 porție / pentru 100 g

Nutriție:

Informații nutriționale pentru 1 porție (554g)
Calorii: 419Kcal
  • Carbo: 65.2g
  • Grăsimi: 10.3g
  • Grăsimi sat.: 5.9g
  • Proteine: 14.3g
  • Fibre: 5g
  • Zahăr: 18.1g
  • ProPoints: 11
  • SmartPoints: 15

Întrebări:




Comentarii:

24/06/2013

Parca ar mai merge si putina afumatur de ex bacon

(0) (0) Abuz
18/04/2013

Nimic interesant

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Supa crema de napi, cartofi si bacon
Supa crema de napi, cartofi si bacon
6 porții
35 min
Foarte ușor
4.2 / 5
Rețetă Supa de cartofi si praz
Supa de cartofi si praz
20 porții
1 oră
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Supa de conopida si fistic
Supa de conopida si fistic
4 porții
30 min
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Articole conexe

Supa-enciclopedia culinara! Supa-enciclopedia culinara! ”Bucataria buna si vinul bun fac raiul pe pamant” ”Bucataria buna si vinul bun fac raiul pe pamant” Cea mai buna ciocolata! Ciocolata de casa! Cea mai buna ciocolata! Ciocolata de casa!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.