Petitchef

Supa de cocos ( de tara )

Felul principal
4 porții
15 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4
maruntaie de cocos + piept





telina

pestarnac

radacina de patrunjel

sare

patrunjel proaspat

fidea

Preparare

  • Spalam bine carnea si opunem la fiert in apa rece cu putina sare. Spumam de cate ori este nevoie. Lasam sa fiarba cam 2 ore .
  • Dupa ce a fiert carnea, o scoatem, dupa care adaugam legumele taiatae dupa preferinta.
  • Pieptul il taiem cubulete si incercam sa dam jos toata carnea de pe maruntaie .
  • Punem carnea taiata inapoi in supa.
  • Lasam pana fierb si legumele si adaugam fidea, mai lasam cateva munute si stingem focul Punem sare dupa gust.
  • Asezonam cu ptarunjel verde tocat fin.

Întrebări:




Comentarii:

01/08/2017

De ce tot cautati nodul in papura doamna Constanta? Important este ce gust are nu cum o numim!!

(0) (0) Abuz
constanta_s2014
constanta_s2014, 28/07/2017

Asta-i ciorba toata ziua nicidecum supa! Supa e aia in care ferbi carne si radacinoase, apoi o strecori si ii pui taitei sau ii faci galusti ! Crezi ca daca nu ai acrit-o se poate numi supa? Nu draga! Ciorbele pot fi acre sau nu, dupa gustul fiecaruia, dar atat timp cat ai o fiertura de legume si zarzavaturi tocate cu carne sau fara, se numeste CIORBA indiferent daca e acra sau nu!

(1) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate = 

Rețete inrudite

Rețetă Supa thai cu lapte de cocos
Supa thai cu lapte de cocos
3 porții
30 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Supa din cocos de tara
Supa din cocos de tara
4 porții
35 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Supa de naut cu spanac
Supa de naut cu spanac
5 porții
50 min
Foarte ușor
3.5 / 5
Rețetă Supa de praz si lapte de cocos
Supa de praz si lapte de cocos
2 porții
40 min
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei