Petitchef

Supa de pui, indiana

Felul principal
6 porții
20 min
25 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 6
1 – 2 piepti de pui


3 cepe potrivite

o telina mai mica

300 ml. suc de rosii

2 linguri de ulei + 25 g. unt


2 cuburi knorr – supa de pasare

2 linguri pudra de curry

o legatura de patrunjel

Preparare

  • Cepele si morcovii taiate cubulete se calesc 2-3 minute in uleiul si untul topite, amestecand continuu.
  • Se adauga curry, se amesteca, apoi se toarna sucul de rosii. Pieptul de pui se taie lamele fine si se adauga impreuna cu telina taiata cubuletesi cele doua cuburi de supa de pasare dizolvate in 2-3 litri de apa.
  • Cand s-a fiert totul se pune zeama de la o lamaie , se stinge focul si se adauga si patrunjelul tocat marunt.



Comentarii:

10/03/2013

Foarte buna

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Supa limpede de pui
Supa limpede de pui
4 porții
20 min
Foarte ușor
Rețetă Supa ungureasca de pui
Supa ungureasca de pui
4 porții
30 min
Foarte ușor
4.9 / 5
Rețetă Supa de pui cu taitei de casa
Supa de pui cu taitei de casa
4 porții
35 min
Foarte ușor
3 / 5
Rețetă Supa de naut cu spanac
Supa de naut cu spanac
5 porții
50 min
Foarte ușor
3.1 / 5
Rețetă Supa de praz si lapte de cocos
Supa de praz si lapte de cocos
2 porții
40 min
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Articole conexe

Supa-enciclopedia culinara!Supa-enciclopedia culinara!Retete cu carne de pui gata in 30 minuteRetete cu carne de pui gata in 30 minuteIncursiune in bucataria indianaIncursiune in bucataria indiana

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: