Petitchef

Perisoare de pui plutind in ciorba

Felul principal
4 porții
20 min
25 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4
2 pulpe pui dezosate


2 patrunjei


1/2 ceapa


1 rosie

1/2 ardei gras

50 g orez

1/2 ceapa

1 lingurita faina

1 ou

100 ml smantana

sare

piper

frunze de patrunjel verde

zeama de lamaie

Preparare

  • Se curata legumele si se taie marunt sau se dau pe razatoarea mare. Pulpele de pui dezosate se toaca marunt impreuna cu 1/2 ceapa. Adaugam orezul bine spalat, sare , piper, albusul si faina si amestecam bine sa se omogenizeze toate ,dupa care facem perisoarele.
  • Morcovii si cealalta 1/2 de ceapa se calesc in 2 linguri de ulei sa capete o culoare frumoasa portocalie. Adaugam celelalte zarzavaturi , apa necesara, sare, piper si lasam sa fiarba. Cand toate legumele sunt fierte adaugam perisoarele si le lasam sa fiarba pina cand vor pluti la suprafata ciorbei.
  • Galbenusul il amestecam bine cu smantana si un polonic de ciorba fierbinte , Le amestecam pe toate si le rasturnam in ciorba lasata pe aragaz cu focul stins.
    Deasupra presaram patrunjel verde tocat. Acrim ciorba cu zeama de lamaie si cine doreste mai poate adauga smantana. Ciorba se serveste cu ardei iute.

Poze

Perisoare de pui plutind in ciorba, poza 1Perisoare de pui plutind in ciorba, poza 2Perisoare de pui plutind in ciorba, poza 3



Comentarii:

22/01/2014

Excelenta!

(0) (0) Abuz
02/10/2013

Buna reteta

(0) (0) Abuz
22/07/2013

Mai mult ardei ...

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Nuggets de pui cu mazare si morcov
Nuggets de pui cu mazare si morcov
5 porții
12 min
Foarte ușor
1 / 5
Rețetă Pui tandoori Petitchef
Pui tandoori Petitchef
2 porții
20 min
Foarte ușor
4.9 / 5
Rețetă Perisoare cu sos si dovlecei!
Perisoare cu sos si dovlecei!
4 porții
50 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Perisoare in sos de hrean
Perisoare in sos de hrean
4 porții
45 min
Foarte ușor
3 / 5

Rețete

Articole conexe

Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba!Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba!Retete cu carne de pui gata in 30 minuteRetete cu carne de pui gata in 30 minuteSalata de sfecla rosie cu piept de pui si maionezaSalata de sfecla rosie cu piept de pui si maioneza

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: