Petitchef

Ciorba cu afumatura

Felul principal
2 porții
30 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

2

Preparare

  • Intr-un vas cu apa punem costitele la fiert, dupa cateva clocote avem grija sa adunam spuma. Cand supa devine limpede punem legumele pregatite din timp, spalate si tocate.
  • Punem inclusiv coditele de la patrunjel. Adaugam sare si piper. Lasam sa fiarba si cand legumele sunt gata adaugam rosiile tocate, cele trei linguri de bulion si fideaua.
  • Dam intr-un clocot borsul si il adaugam la ciorba. Adaugam sare si piper daca mai este cazul.
    Servim cu patrunjel tocat marunt.

Poze

CIORBA CU AFUMATURA, poza 1
CIORBA CU AFUMATURA, poza 2
CIORBA CU AFUMATURA, poza 3

Întrebări:




Comentarii (21):

Marius, 20/03/2018

Chiar acum fac si eu.....deci este super buna....yummy

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
FLORINEL, 20/11/2017

Foarte bună

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
26/02/2017

Foarte buna, 5 stele

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
14/01/2017

Foarte gustoasa.

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
12/10/2013

Super

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
02/10/2013

EXCELENT!!!!!

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
29/06/2013

S tare

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
18/02/2014

Foarte buna daca mai pui si putin suflet e ok

(0) (0) Abuz
13/02/2014

Mmmmmmmmeeeeaaaaa

(0) (0) Abuz
21/12/2013

Imi place! ii ofer 4 stele

(1) (0) Abuz

Sort:     Filtrează:
  • pagina 1 / 3

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Medalioane cu linte rosie
Medalioane cu linte rosie
4 porții
1 h 15 m
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Harira, supa marocana
Harira, supa marocana
8 porții
1 h 40 m
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Ciorba de legume cu afumatura
Ciorba de legume cu afumatura
4 porții
35 min
Foarte ușor
2.9 / 5
Rețetă Ciorba de fasole boabe cu afumatura
Ciorba de fasole boabe cu afumatura
6 porții
30 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Ciorba ardeleneasca de fasole pastai cu afumatura
Ciorba ardeleneasca de fasole pastai cu afumatura
2 porții
30 min
Foarte ușor
4.5 / 5

Rețete

Articole conexe

Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Fasolea cu carnati – o delicatesa sau o mancare rustica? Fasolea cu carnati – o delicatesa sau o mancare rustica? Ciorba de miel – are gust special doar la masa de Paste Ciorba de miel – are gust special doar la masa de Paste

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: