Petitchef

CIORBA DE PUI

Felul principal
4 porții
30 min
15 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Punem carnea la fiert, iar intre timp pregatim legumele: morcovii ii dam pe razatoare, ardei, ceapa, telina si coditele le tocam in bucatele mici. Indepartam spuma lasata de carne, apoi adaugam legumele si condimentam cu sare, piper si amestec de legume uscate.
  • Lasam sa fiarba, iar cand legumele si carnea sunt fierte adaugam rosiile/sucul de rosii.
    Punem o cana de bors la fiert, iar cand da in clocot o adaugam peste ciorba de pui.
  • Mai lasam ciorbita pe foc timp de 15 minute, iar la final dupa ce stingem focul presaram patrunjel proaspat tocat. Se serveste cu ardei iute sau dreasa cu smantana.

Rețete inrudite

YouTube


Poze

CIORBA DE PUI, poza 1
CIORBA DE PUI, poza 2
CIORBA DE PUI, poza 3

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Cuscus expres (pui si legume)
Cuscus expres (pui si legume)
1 porții
25 min
Foarte ușor
3.7 / 5
Rețetă Gyozas cu pui
Gyozas cu pui
15 porții
1 h 15 m
Ușor
4.5 / 5
Rețetă Ciorba romaneasca de pui
Ciorba romaneasca de pui
4 porții
40 min
Foarte ușor
3.3 / 5
Rețetă Ciorba de pui
Ciorba de pui
4 porții
40 min
Foarte ușor
3.8 / 5
Rețetă Ciorba taraneasca cu carne de pui
Ciorba taraneasca cu carne de pui
6 porții
45 min
Foarte ușor
4.9 / 5

Rețete

Articole conexe

Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Ciorba de miel – are gust special doar la masa de Paste Ciorba de miel – are gust special doar la masa de Paste Peștele, un aliment esențial pentru sănătate Peștele, un aliment esențial pentru sănătate

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.