Petitchef

Tempura cu legume

Felul principal
4 porții
10 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Faina, faina de orez si praful de copt se amesteca intr-un bol. Se adauga albusul batut spuma, apoi apa si fulgii de gheata.
  • Uleiul vegetal se pune la incins intr-o tigaie. Legumele se trec prin aluat si apoi se prajesc in ulei incins pana se auresc, aproximativ 2 minute.
  • Se scot si se presara cu sare. Se servesc cu sos de soia sau alte sosuri dupa gust.

A Alimentatie Copii ? Retete pentru Copii ? Nutritie Copii ? Retete Culinare ? Ghid Nutritie ? Specialist Nutritie ? Sfaturi Sanatoase

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Taitei de orez cu creveti, lapte de cocos si legume
Taitei de orez cu creveti, lapte de cocos si legume
3 porții
30 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Tajine cu vită și legume
Tajine cu vită și legume
5 porții
1 oră
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Legume si creveti la wok
Legume si creveti la wok
3 porții
40 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Gradina de paste (humus si legume mici)
Gradina de paste (humus si legume mici)
10 porții
10 min
Foarte ușor
3.5 / 5
Rețetă Cuscus expres (pui si legume)
Cuscus expres (pui si legume)
1 porții
25 min
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Moelleux cu legume si smantana
Moelleux cu legume si smantana
4 porții
1 h 10 m
Ușor
4.5 / 5

Rețete

Articole conexe

Vegetalian sau Vegetarian - Dieta sau stil de viata? Vegetalian sau Vegetarian - Dieta sau stil de viata? Supa-enciclopedia culinara! Supa-enciclopedia culinara! Cele mai bune 10 legume preparate la gratar Cele mai bune 10 legume preparate la gratar

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează