Tocana olteneasca

(4.00/5 - 3 voturi)

Ingrediente

- 200 g carnaciori
- 5 tulpini de praz
- 2 ardei grasi
- 3 rosii mari
- 6 cartofi mari
- 1 legatura marar
- 1 pahar vin alb
- 1 legatura patrunjel
- 1 pahar ulei
- sare
- 500 g carne slaba

Preparare

Etapa 1

Carnea, carnaciorii si prazul se taie bucati si se pun la prajit in ulei. Ardeii si rosiile se toaca marunt . Se adauga la amestecul de carne si se lasa 10 minute. Cartofii se curata, se taie cuburi si se adauga la tocana.

Etapa 2

Se adauga o cana cu apa , se lasa sa fiarba o jumatate de ora apoi se adauga vinul, se condimenteaza si se mai lasa o jumatate de ora sau mai mult pana cand carnea este bine patrunsa. La final se adauaga verdeata tocata marunt.

Rețete inrudite


Întrebări:










Punctează această reţetă:



Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic:

(c) Madeinwork | Mențiuni legale