Petitchef

Tocana olteneasca

Felul principal
4 porții
40 min
1 oră
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Carnea, carnaciorii si prazul se taie bucati si se pun la prajit in ulei. Ardeii si rosiile se toaca marunt . Se adauga la amestecul de carne si se lasa 10 minute. Cartofii se curata, se taie cuburi si se adauga la tocana.
  • Se adauga o cana cu apa , se lasa sa fiarba o jumatate de ora apoi se adauga vinul, se condimenteaza si se mai lasa o jumatate de ora sau mai mult pana cand carnea este bine patrunsa. La final se adauaga verdeata tocata marunt.

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Tocana de legume (conserva)
Tocana de legume (conserva)
10 porții
50 min
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Tocana de legume in felul meu gatit in wok
Tocana de legume in felul meu gatit in wok
4 porții
40 min
Foarte ușor
3.9 / 5
Rețetă Tocana de legume pentru iarna
Tocana de legume pentru iarna
8 porții
2 h 30 m
Ușor
4.6 / 5
Rețetă Paella cu fructe de mare - explicata pas cu pas
Paella cu fructe de mare - explicata pas cu pas
4 porții
1 h 45 m
Ușor
3.4 / 5
Rețetă Dovleac umplut cu creveti - Le Camarão na moranga
Dovleac umplut cu creveti - Le Camarão na moranga
6 porții
2 ore
Foarte ușor
3 / 5

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.