Petitchef

Tocana de ceapa

Felul principal
4 porții
20 min
30 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Se pune ceapa taiata felii la calit impreuna cu usturoiul tait, morcovul ras, boia. Cand ceapa a devenit transparenta, se adauga pasta de rosii, otet, zahar si se amesteca bine. Se lasa 10 minute. Se serveste cu partunjel sau marar.

Rețete inrudite

YouTube


Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Tocana de legume (conserva)
Tocana de legume (conserva)
10 porții
50 min
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Tocana de porc cu legume si taitei lati
Tocana de porc cu legume si taitei lati
4 porții
1 h 30 m
Ușor
4.4 / 5
Rețetă Tocana de legume pentru iarna
Tocana de legume pentru iarna
8 porții
2 h 30 m
Ușor
4.6 / 5
Rețetă Choux cu foie gras si confit de ceapa
Choux cu foie gras si confit de ceapa
20 porții
55 min
Foarte ușor
2.3 / 5
Rețetă Supa de tortellini
Supa de tortellini
3 porții
25 min
Foarte ușor
4.3 / 5

Rețete

Articole conexe

Ceapa, ridichi, salata…verdele de primavara! Ceapa, ridichi, salata…verdele de primavara! Ceapa - istorie si curiozitati Ceapa - istorie si curiozitati Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.