Petitchef

Tocana de ceapa

Felul principal
4 porții
20 min
30 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4
6 cepe mari

3 linguri untdelemn

2 linguri pasta rosii

1 lingurita otet

3 catei de usturoi

1 jumatate lingurita boia de ardei


1 lingurita zahar

marar sau patrunjel

Preparare

  • Se pune ceapa taiata felii la calit impreuna cu usturoiul tait, morcovul ras, boia. Cand ceapa a devenit transparenta, se adauga pasta de rosii, otet, zahar si se amesteca bine. Se lasa 10 minute. Se serveste cu partunjel sau marar.





Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Choux cu foie gras si confit de ceapa
Choux cu foie gras si confit de ceapa
20 porții
55 min
Foarte ușor
2.3 / 5
Rețetă Medalioane cu linte rosie
Medalioane cu linte rosie
4 porții
1h15m
Foarte ușor
4.2 / 5
Rețetă Tocana de legume (conserva)
Tocana de legume (conserva)
10 porții
50 min
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Tocana de porc cu legume si taitei lati
Tocana de porc cu legume si taitei lati
4 porții
1h30m
Ușor
4.4 / 5
Rețetă Tocana de ciuperci
Tocana de ciuperci
2 porții
37 min
Foarte ușor
4 / 5

Rețete

Articole conexe

Ceapa, ridichi, salata…verdele de primavara!Ceapa, ridichi, salata…verdele de primavara!Ceapa - istorie si curiozitatiCeapa - istorie si curiozitatiCeapa vrajitoarelor – leurdaCeapa vrajitoarelor – leurda

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: