Petitchef

Tocana de ceapa

Felul principal
4 porții
20 min
30 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4
6 cepe mari

3 linguri untdelemn

2 linguri pasta rosii

1 lingurita otet

3 catei de usturoi

1 jumatate lingurita boia de ardei


1 lingurita zahar

marar sau patrunjel

Preparare

  • Se pune ceapa taiata felii la calit impreuna cu usturoiul tait, morcovul ras, boia. Cand ceapa a devenit transparenta, se adauga pasta de rosii, otet, zahar si se amesteca bine. Se lasa 10 minute. Se serveste cu partunjel sau marar.





Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Tocana din carne de vita
Tocana din carne de vita
6 porții
1h20m
Ușor
4.1 / 5
Rețetă Tocana de legume
Tocana de legume
6 porții
1h10m
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Tocana de legume pentru iarna
Tocana de legume pentru iarna
8 porții
2h30m
Ușor
4.4 / 5
Rețetă Choux cu foie gras si confit de ceapa
Choux cu foie gras si confit de ceapa
20 porții
55 min
Foarte ușor
2.3 / 5
Rețetă Medalioane cu linte rosie
Medalioane cu linte rosie
4 porții
1h15m
Foarte ușor
4.4 / 5

Rețete

Articole conexe

Ceapa, ridichi, salata…verdele de primavara!Ceapa, ridichi, salata…verdele de primavara!Ceapa - istorie si curiozitatiCeapa - istorie si curiozitatiCeapa vrajitoarelor – leurdaCeapa vrajitoarelor – leurda

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: