Petitchef

Vinete chinezesti

Felul principal
2 porții
20 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

2

Preparare

  • Uscat vinetele cu hartie absorbanta, si le-am taiat betigase pus wok-ul la incins, si cand a inceput sa fumege,
  • Adaugat putin ulei nu punem mult pt ca vinetele absorb mult ulei, iar mancarea tinde sa devina grea la stomac.
  • Prajit vinetele in ulei la foc mare metoda stir-fry, apoi adaugat ghimbirul si usturoiul, mai lasat 2-3 minute, si adaugat sosul si lasat pana s-a legat sosul.

Rețete inrudite

YouTube

Vinete tempura


Poze

Vinete chinezesti
Vinete chinezesti - poza 2
Vinete chinezesti - poza 3
Vinete chinezesti - poza 4
Vinete chinezesti - poza 5
Vinete chinezesti - poza 6
Vinete chinezesti - poza 7

Întrebări:




Comentarii:

30/05/2015

Produsul cred ca este bun dar reteta lasa de dorit,Parca-i telegrama,nu reteta!Unde mai pui ca ingredientele date nu le folosesti,dar pui ghimbir si usturoi care nu apar in lista de ingrediente!Ce sa mai zic de faptul ca ai uitat pana si de vinete?!Sau e o reteta-ghigitoare?

(0) (0) Abuz
02/07/2013

Mi se pare ca ar avea prea mult usturoi taiat cubulete mici si daca aiurea

(0) (0) Abuz
oli_r2013
oli_r2013, 14/03/2013

Nu sunt sigura, dar s-ar putea sa caut demult reteta asta.
De fiecare data cand merg la un restaurant chinezesc iau pui cu vinete si e fenomenal... am sa incerc asta, dar singura problema care o am, nu stiu cantitatile de sos... e vreo sansa sa le spuneti cat se pune?

(0) (0) Abuz
16/12/2012

Bestiale!

(0) (0) Abuz
22/06/2011

Multumesc mult pentru reteta,o cautam demult,mai ramane sa imi procur si o tigaie wok,iar ingredientele sunt usor de gasit.
Multumiri.
C.

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Vinete pane cu pesmet panko, curry japonez în stil katsu
Vinete pane cu pesmet panko, curry japonez în stil katsu
2 porții
1 h 30 m
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Vinete tempura
Vinete tempura
6 porții
1 h 19 m
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Rulouri cu vinete si parmezan
Rulouri cu vinete si parmezan
4 porții
1 oră
Foarte ușor
4.8 / 5

Articole conexe

Zacusca - specialitate românească ce păstrează savoarea legumelor de toamnă Zacusca - specialitate românească ce păstrează savoarea legumelor de toamnă Cine nu iubeste salata de vinete? Cine nu iubeste salata de vinete? Condimente si sosuri chinezesti esentiale Condimente si sosuri chinezesti esentiale

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează