Petitchef

Icre de vinete

Felul principal
4 porții
15 min
15 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Vanata se inteapa in mai multe locuri cu o furculita. Se inveleste in mai multe straturi de folie de aluminiu si se pune la copt direct pe flacara cea mai mica aragazului.
  • Se coace pe toate partile circa 30 minute. Se lasa sa se raceasca la temperatura camerei 15 minute. Intre timp se caleste ceapa tocata in ulei pana se inmoaie. Dupa ce s-a racorit vanata se curata de coaja si miezul se toaca.
  • Se amesteca miezul cu ceapa calita, sucul de rodie, otetul si sarea si se raceste la frigider inainte de servire.

Rețete inrudite

YouTube

Vinete tempura



Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Icre de stiuca batute
Icre de stiuca batute
4 porții
50 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Icre din seminte de chia (raw vegan)
Icre din seminte de chia (raw vegan)
2 porții
1 oră
Ușor
4.3 / 5
Rețetă Icre de fasole sau fasole batuta
Icre de fasole sau fasole batuta
4 porții
14 ore
Ușor
4.3 / 5
Rețetă Vinete tempura
Vinete tempura
6 porții
1 h 19 m
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Rulouri cu vinete si parmezan
Rulouri cu vinete si parmezan
4 porții
1 oră
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Big mac, celebrul hamburger facut acasă!
Big mac, celebrul hamburger facut acasă!
2 porții
20 min
Foarte ușor

Rețete

Articole conexe

Delicii din cufarul marii - salata de icre Delicii din cufarul marii - salata de icre Zacusca - specialitate românească ce păstrează savoarea legumelor de toamnă Zacusca - specialitate românească ce păstrează savoarea legumelor de toamnă Cine nu iubeste salata de vinete? Cine nu iubeste salata de vinete?

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei