Petitchef

Zama acra cu curechi,tarhana,soanca si carnat

Felul principal
4 porții
15 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4
4 cepe,



2 patrunjei,

cateva bucati de telina,


500 g. varza acra taiata marunt,

2 carnati afumati,sunca - - afumata,sare,piper,boia,chimion,

foi de dafin,usturoi.

Preparare

  • Tarhana se prepara din 2 oua,50 ml.apa si gris cat cuprinde ca sa devina un aluat tare care se rade in supa.
  • Legumele se taie marunt si se calesc impreuna cu carnatul si sunca,apoi se face prajeala cu boia,se adauga apa si varza acra taiata marunt,condimentele si foile de dafin,se lasa aprx.1 ora la fiert la foc mic,apoi se adauga usturoiul taiat marunt si tarhana,se mai lasa cca 15 min la fiert.



Comentarii:

02/01/2013

Foarte buna

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Zama de pasula
Zama de pasula
4 porții
50 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Zama de cartofi cu carnati afumat si moare de varza
Zama de cartofi cu carnati afumat si moare de varza
4 porții
40 min
Foarte ușor
3.5 / 5
Rețetă Norisor cu ou si carnat
Norisor cu ou si carnat
2 porții
30 min
Foarte ușor
3.4 / 5
Rețetă Chow mein
Chow mein
4 porții
1h30m
Ușor
4 / 5

Rețete

Articole conexe

„Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra!„Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: