Petitchef

Pulpa de porc la cuptor

Felul principal
4 porții
15 min
25 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Carnea se impaneaza cu feliute de usturoi .Se amesteca sarea ,usturoiul granulat , piperul si boiaua si se "maseaza" cu amestecul acesta carnea , pe toate partile.
  • Se pune intr-o punga , se inchide bine si se lasa la frigider de seara pana dimineata.
  • Legumele se curata si se taie felii.Se aseaza in tava un pat de legume , foile de dafin si se pune carnea.
  • Se toarna apa pana la jumatatea carnii si se da la cuptor pentru 2 ore si jumatate.Pe la jumatatea timpului se scoate si se intoarce carnea .
  • Cand s-a facut carnea , se scoate si se feliaza.
  • Legumele ramase se pot pasa in blender , obtinandu-se astfel un sos delicios.A facut langa carne un pireu de cartofi.


Întrebări:




Comentarii:

29/01/2015

Excelent!!!

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
25/01/2014

Mi a placut

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
19/09/2013

Inlocuieste usturoiul granulat cu ghimbir proaspat ras... usturoiul granulat nu mi se pare sanatos...

(1) (0) Abuz
01/09/2013

Excelenta!

(0) (0) Abuz
liliana_i2013
liliana_i2013, 04/05/2013

Super,azi o sa pregatesc si eu aceasta friptura

(0) (0) Abuz
29/12/2012

Bunnnnnnnnnnn

(0) (0) Abuz
28/12/2012

Naspa

(0) (1) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Linte cu pulpa de porc
Linte cu pulpa de porc
4 porții
2 h 15 m
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Cum să gătești o friptură de porc la cuptor?
Cum să gătești o friptură de porc la cuptor?
4 porții
1 h 38 m
Foarte ușor
4.9 / 5
Rețetă Fruze de varză kale umplute (la cuptor)
Fruze de varză kale umplute (la cuptor)
6 porții
1 h 10 m
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Langustine la cuptor
Langustine la cuptor
4 porții
30 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Rulouri de dovlecel cu șunca și brânză (la cuptor)
Rulouri de dovlecel cu șunca și brânză (la cuptor)
2 porții
25 min
Foarte ușor
5 / 5

Articole conexe

Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati! Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati! Cartofii - fel de mancare sau garnitura? Cartofii - fel de mancare sau garnitura? Am plecat la colindat, la piftii de degustat... Am plecat la colindat, la piftii de degustat...

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează