A spalat snitelele si le-a uscat in prosoape de hartie. A cernut faina. A batut ouale f bine ca pentru omleta si a pus in ele sare .
A pus intr-o farfurie pesmet si nuca de cocos si le-a amestecat. Snitelele uscate le-a trecut prin faina, apoi prin ou, lasandu-le putin la scurs, apoi prin nuca de cocos cu pesmet si le-a pus in uleiul f bine incins, la foc mediu.
Le-a prajit pe o parte, le-am intors pe cealalta si a mai puns si niste unt in ulei.
Dupa ce le-a luat de la prajit le-a pus direct pe prosoape de hartie pentru a fi absorbit uleiul in exces. Nici nu mai stiu cate snitele a facut.
Cert e ca au fost f bune si a fost altceva decat faceam in mod normal.
Le-a mancat fie doar cu castraveti murat asa, in prima faza repede, fie langa o tocanita de cartofi cu ciuperci. Voiam sa fac piure, dar a constatat ca nu mai aveam cartofi.