Petitchef

Morcov cu Rata

11 rețete
Rețetă Rata cu varza murata la cuptor

Rata cu varza murata la cuptor

(460 voturi) , (46) , (53)
Felul principal Foarte ușor 20 min 25 min
Ingrediente: 1 rata 1 ceapa mare 1 varza murata de 1,5 kg. 1 varza proaspata de 2 kg. 2 morcovi potriviti 1 lta piper negru macinat 1 lta cimbru 1 lta boia dulce ...
Rețetă Piept de rață cu piure de cartofi

Piept de rață cu piure de cartofi

(135 voturi) , (13) , (87)
Felul principal Ușor 30 min 431 kcal
Ingrediente: 1 piept de rață, 1 ceapă, 1 morcov, 100 ml vin roșu sec, 200 ml apă, 1 lingură miere, 1 lingură oțet balsamic, 1 lingură bulion, 1 linguriță boabe pip...
Rețetă Ciorba de rata

Ciorba de rata

(34 voturi) , (6) , (14)
Felul principal Foarte ușor 20 min 50 min
Ingrediente: carne de rata, 1 buc ceapa, 1 buc morcov, 1 buc cartof, 1 buc ardei gras, 2 rosii sau 2 linguri bulion, 1 litru bors, o legatura patrunjel, o legatur...
Rețetă Rață cu orez

Rață cu orez

(33 voturi) , (1) , (8)
Felul principal Ușor 15 min 1 oră
Ingrediente: 2 aripi de rață, 200 g orez prefiert cu bob lung, 200 g amestec legume congelate (morcov, mazăre, porumb, păstăi), 1 lingură bulion, 1 linguriță chill...
Rețetă Ciorba de rata

Ciorba de rata

(20 voturi) , (5) , (4)
Felul principal Foarte ușor 20 min 50 min
Ingrediente: carne de rata 1 buc ceapa 1 buc morcov 1 buc cartof 1 buc ardei gras 2 rosii sau 2 linguri bulion 1 litru bors o legatura patrunjel o legatura leuste...
Carnea de rata – intre da si nu?

Carnea de rata – intre da si nu?

(113 voturi)

Rata este o pasare cu carne rosie, foarte hranitoare si gustoasa. Carnea de rata este o sursa buna de proteine de inaltă calitate. Fara piele, are o valoare calorica chiar mai mica decat carnea de pui.

Rețetă Gat de rata umplut

Gat de rata umplut

(7 voturi)
Felul principal Foarte ușor 20 min 20 min
Ingrediente: pielea din jurul gatului de la rata inima pipota sare, piper ulei, pesmet ou, ceapa ardei gras morcov patrunjel radacina si frunze....
Rețetă Parmentier de canard

Parmentier de canard

(8 voturi) , (14)
Felul principal Foarte ușor 45 min 20 min
Ingrediente: Piureul: 700 de cartofi 50 ml de lapte 60 gr de unt sare piper nucsoara Umplutura: 4 pulpe de rata confiate 1 ceapa 1 morcov 1 catel de u...
Rețetă Ciorba de gasca

Ciorba de gasca

(83 voturi) , (11) , (20)
Felul principal Foarte ușor 3 ore 20 min
Ingrediente: Carne (si maruntaie de gasca) Marar Patrunjel Leustean Morcov Telina Pastarnac Suc de rosii cu pulpa 3 cepe Bors Sare Ou de rata Taitei de...
Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Rețetă Gasca cu varza dulce

Gasca cu varza dulce

(22 voturi) , (3) , (5)
Felul principal Ușor 15 min 1 h 20 m
Ingrediente: Carne de gasca (pulpe, piept, aripi) 1 varza noua de marime potrivita 1 lingura grasime de gasca sau de rata Suc de rosii cu pula-de casa de prefer...
Rețetă Ciorba de rata cu varza/ romanian duck and cabbage soup

Ciorba de rata cu varza/ romanian duck and cabbage soup

(40 voturi) , (2) , (4)
Felul principal Foarte ușor 20 min 25 min
Ingrediente: carne de rata 1 ceapa mare tocata 1 morcov tocat 2 tulpini de telina tocate 1/2 varza proaspata tocata 1/2 cana rosii tocate 1 cana varza acra 1 f...
Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba!

Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba!

(218 voturi)

Ciorba reprezinta in bucataria traditionala romaneasca unul dintre felurile principale de mancare. indiferent ca este cu carne, peste sau cu legume acest preparat se regaseste in orice bucatarie din oricare colt al tarii.

Rețetă Ragu de rata

Ragu de rata

(1 vot)
Felul principal Foarte ușor 15 min 25 min
Ingrediente: ½ lingura ulei masline, 4 pulpe rata, 1 ceapa mare, 2 morcovi, 1 tija telina, 2 catei usturoi, 100 ml vin rosu, 600 ml supa fierbinte de pui, ...



Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.