Petitchef

Ciorba de rata

Felul principal
4 porții
20 min
50 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4
carne de rata,

1 buc ceapa,

1 buc morcov,

1 buc cartof,

1 buc ardei gras,

2 rosii sau 2 linguri bulion,

1 litru bors,

o legatura patrunjel,

o legatura leustean,

sare.

Preparare

  • Carnea de rata se curata si spala, se taie in bucati potrivite, se pune la fiert intr-o oala cu apa.
    Se va aduna spuma si se lasa sa fiarba pentru 40-50 minute - depinde de carne.
  • Intre timp curatam, si tocam marunt legumele.
    Le adauga si pe ele in oala si mai fierbem pentru 30 minute.
    Intre timp fierbem borsul separat si calim rosiile tocate marunt in 2 linguri de ulei.
  • Adaugam in oala rosiile calite (sau bulionul calit), amestecam si lasam 5 minute dupa care adaugam si borsul.
  • Condimentam cu sare sau o lingurita de delikat.
    Tocam marunt legaturile de patrunjel si leustean, le adaugam in oala si stingem focul.

Întrebări:




Comentarii:

18/06/2015

O CIORBA DELICIOASA !

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
violeta, 21/01/2019

Totdeauna o fiertura de carne se strecoara apoi se adauga legumele si carnea portionata corespunzator.

(0) (0) Abuz
gabi, 23/03/2018

Pe bune? delicat?

(0) (0) Abuz
22/08/2014

Dar taietei nu se pun?

(0) (0) Abuz
12/07/2013

Perfecta

(0) (0) Abuz
15/12/2012

Superr.......:))

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate = 

Rețete inrudite

Rețetă Ciorba de rata
Ciorba de rata
2 porții
1h10m
Foarte ușor
4.1 / 5
Rețetă Ciorba de pui cu zeama de varza murata
Ciorba de pui cu zeama de varza murata
4 porții
35 min
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Ciorba de oua cu carnati si zeama de varza murata
Ciorba de oua cu carnati si zeama de varza murata
5 porții
35 min
Foarte ușor
4.1 / 5
Rețetă Medalioane cu linte rosie
Medalioane cu linte rosie
4 porții
1h15m
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Piept de rata cu sos de trufe
Piept de rata cu sos de trufe
3 porții
45 min
Foarte ușor

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.