Petitchef

Ragu de rata

Felul principal
4 porții
15 min
25 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4
½ lingura ulei masline,

4 pulpe rata,

1 ceapa mare,


1 tija telina,

2 catei usturoi,

100 ml vin rosu,

600 ml supa fierbinte de pui,

400 g rosii in conserva,

2 linguri pasta tomate,

1 lingura busuioc uscat.

Preparare

  • Pulpele se prajesc pe toate partile in ulei de masline incins. Se scot si se pun deoparte. In grasimea ramasa se calesc ceapa, morcovul si telina tocate, timp de 10 minute.
  • Se adauga vinul rosu, supa fierbinte, conserva de rosii, pasta de tomate si busuiocul. Se da intr-un clocot apoi se adauga pulpele de rata.
  • Se acopera si se fierbe la foc mic o ora. Cand sunt fierte se scot pulpele si se curata carnea de pe oase. Se pune inapoi in oala si se lasa sa fiarba descoperit inca 30 minute pana cand sosul se ingroasa.
  • Tocana de rata cu rosiiVitel cu portocale si cartof dulcePlacinta cu carne de caprioaraRata cu ananasLasagna cu ratatouille.
  • Pulpe de pui cu cidru si rozmarinPui MarengoPui cu rosii si tarhonTocana de rata cu rodiiBors rece de legumeMinestrone genovezVinete parmigianaPui cu maslineSupa de telina si hribiMiel cu vin rosu si linte.
A Alimentatie Copii ? Retete pentru Copii ? Nutritie Copii ? Retete Culinare ? Ghid Nutritie ? Specialist Nutritie ? Sfaturi Sanatoase





Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Medalioane cu linte rosie
Medalioane cu linte rosie
4 porții
1h15m
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Clapon cu castane
Clapon cu castane
12 porții
2h35m
Ușor
5 / 5
Rețetă Ragù (sos bolognez)
Ragù (sos bolognez)
6 porții
45 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Ragu de pui
Ragu de pui
2 porții
40 min
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Sos ragu
Sos ragu
4 porții
2h40m
Foarte ușor
4.7 / 5

Rețete

Articole conexe

Carnea de rata – intre da si nu?Carnea de rata – intre da si nu?

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: