Petitchef

Ciorba de rata cu varza/ Romanian duck and cabbage soup

Felul principal
6 porții
20 min
25 min
Foarte ușor

Ingrediente

6

Preparare

  • Se incinge uleiul intr-o oala si se caleste ceapa pana cand devine translucenta. Se adauga morcovul, telina si treptat varza, si se stinge cu o cana cu apa.
  • Cand incepe sa fiarba se adauga carnea, foaia de dafin si se acopera bine cu apa. Se lasa sa fiarba la foc mediu cu capacul pus pe o parte 30-40 minute , apoi se adauga zeama de varza si se lasa sa mai fiarba vreo 10 minute, apoi se pun rosiile.
  • Se lasa sa fiarba pana cand carnea se desprinde de pe os . Se pun pastele si se lasa 5-10 minute, se gusta de sare si piper, se opreste focul si se adauga verdeata.

Rețete inrudite

YouTube



Întrebări:




Comentarii:

10/12/2013

Delicius!

(0) (0) Abuz
28/09/2013

Trebuie sa fie excelenta , si aspectul este prezentabil si in primul rind gustul, caci toate ingredientele sint naturale deci este excelenta

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Ciorba de rata
Ciorba de rata
4 porții
1 h 10 m
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Ciorba de rata
Ciorba de rata
2 porții
1 h 10 m
Foarte ușor
4.1 / 5
Rețetă Ciorba de oua cu carnati si zeama de varza murata
Ciorba de oua cu carnati si zeama de varza murata
5 porții
35 min
Foarte ușor
3.8 / 5

Rețete

Articole conexe

Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! „Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra! „Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra! Muraturile de casa, ambasadorii sanatatii Muraturile de casa, ambasadorii sanatatii

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei