Ingrediente: 3 ouă proaspete 300 gr de făină T45 500 gr de dovleac 1 lingură ulei de măsline 1 linguriță rozmarin uscat 1 linguriță cu sare 1 linguriță cu pi...
Ingrediente: 200 gr paste (aici pappardelle) 100 gr ricotta 100 gr somon afumat 1 șalotă (mică) smântână lichidă (sau puțin lapte) ulei de măsline extra virgi...
Ingrediente: 2 foi de aluat brisée 250 gr ricotta 80 gr parmezan ras 2 oua 4 galbenusuri un albus o lingurita nucsoara sare piper o lingura ulei de masl...
Ingrediente: 250 g paste care merg umplute, de tip scoici 500 g spanac, proaspat sau congelat 400 g crema de branza sau ricotta 60 g unt + 50 g faina 1/2 l lapte ...
Friptura de miel este unul dintre cele mai populare simboluri de Paste si se regaseste pe masa majoritatii crestinilor, desi nu toti suntem innebuniti dupa aceasta carne.
Ingrediente: catel de usturoi busuioc conserva de rosii, o lingurita de zahar, una de otet balsamic, sare si piper. 2 catei de usturoi 300 g spanac nucsoara, s...
Ingrediente: Pentru umplutura : 350 g ricotta sau urda dulce 400 g pure de spanac proaspat bine scurs deapa,sau pure de spanac congelat 1 ou putin ulei un catel de...
Ingrediente: 500 g macaroane 3 oua 1 cana de zahar 200 g ricotta (urda) 250 g feta sfaramata coaja de la o jumatate lamaie 1/2 lingurita vanilie 2 linguri smant...
Ingrediente: Aluatul: 600 g faina 1 cubulet drojdie proaspata 120 g zahar 1 lingura coaja de lamîie,razuita 3 oua 60 g unt 1 cana de lapte caldut Umplutura: 500 g...
Prima masa a zilei de Paste ramane optiunea fiecaruia daca se vrea a fi una incarcata cu “de toate” sau mai lejera pentru a va putea bucura si de alte delicii culinare pe parcursul pe tot parcursul zilei si celei care urmeaza.
Riesen-Pasta mit Spinat-Ricotta Füllung 350 g paste uriase__________________ 350 g Riesen-Pasta 500 g spanac______________________ 500 g Spinat 250 g ricotta_______________________ 250 g Ricotta 100 g prosciutto cotto,tocat
Un fel aratos (lauda-ma gura :)) ) si usor de preparat. Sosul de carne este acelasi ca la reteta de lasagna , lipseste doar ardeiul rosu. *O sugestie: cand faceti sos de carne dublati cantitatile si ce nu folositi imediat puneti la congelator, i