Petitchef

Cannelloni deliciosi cu spanac si ricotta

Felul principal
6 porții
20 min
25 min
Foarte ușor

Ingrediente

6

Preparare

  • Intr-o tigaie/cratita/ce aveti la indemana caliti un catel de usturoi si cateva frunzulite de busuioc. Apoi adaugati o conserva de rosii, o lingurita de zahar, una de otet balsamic, sare si piper. Lasati sa scada si sa devina yummy.
  • In tigaia nr 2, cailiti inca 2 catei de usturoi, adaugati 300g spanac ingtetat, nucsoara, sare si piper. Dupa 10 minute, luati de pe foc, adaugati 400g ricotta/branza de vaci, si o mana buna de parmezan.
  • In tigaia nr. 3 faceti un sos alb: topiti 50g de unt, adaugati 2 linguri de faina, amestecati vartos, apoi adaugati incetisor 200ml lapte. Lasati sa se ingroase , apoi luati de pe foc, adaugati 100ml smantana si inca o mana de parmezan ras.


Poze

Cannelloni deliciosi cu spanac si ricotta
Cannelloni deliciosi cu spanac si ricotta - poza 2
Cannelloni deliciosi cu spanac si ricotta - poza 3

Întrebări:




Comentarii:

27/10/2013

Am facut si eu si a iesit ...super bun!!

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
Lear, 12/10/2020

Intrebare pentru cei care au preparat reteta si a fost extraordinara: ce-ati mai facut dupa ce ati pregatit cele trei tigai? V-ati repezit sa scrieti "comentarii" sau ati plecat sa cumparati cannelloni?

(0) (0) Abuz
15/02/2014

Buuun de tot!

(0) (0) Abuz
08/02/2014

Delicios

(0) (0) Abuz
09/05/2013

C'est magnifique !

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Cannelloni cu ciuperci și cârnați
Cannelloni cu ciuperci și cârnați
2 porții
55 min
Foarte ușor
Rețetă Lasagna cu ricotta și spanac
Lasagna cu ricotta și spanac
4 porții
1 h 5 m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Chaussons (papucei) umpluți cu ciuperci și spanac
Chaussons (papucei) umpluți cu ciuperci și spanac
4 porții
3 h 10 m
Foarte ușor
4.9 / 5
Rețetă Wrap cu sunca, cheddar si spanac
Wrap cu sunca, cheddar si spanac
2 porții
5 min
Foarte ușor
5 / 5

Articole conexe

„Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra! „Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra! Spanacul - cheia puterii? Spanacul - cheia puterii? Ricotta - urda italiana Ricotta - urda italiana

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează