Petitchef

Paste cu crema de branza si spanac

Felul principal
6 porții
20 min
35 min
Foarte ușor

Ingrediente

6

Preparare

  • Fierbeti pastele intr-o cantitate mare de apa.
  • Umplutura:
    Daca folositi spanac congelat il lasati sa se dezghete. Daca folositi proaspat, il opariti, il tocati fin si il scurgeti bine de apa. Eu am folosit congelat.
  • In 2 linguri ulei de masline coaceti putin spanacul. Il lasati la racit intr-un castron, unde adaugati crema de branza, sare, nucsoara si 4-5 linguri parmezan, in cazul meu grana padano ras.
  • Omogenizati bine. Umplutura este extrem de buna, eu as fi mancat-o asa pe paine.
  • Pastele fierte, le lasati putin la racit. Si acum luati fiecare scoica si o umleti cu multa.
  • Umplutura:
    Asa procedati cu restul.
    Ungeti o tava de ceramica si asezati pastele umplute acolo.
  • Faceti bechamell-ul: topiti untul, adaugati faina, amestecati bine si turnati laptele treptat. Potriviti de sare. Fierbeti pana se ingroasa. Sosul obtinut il turnam peste paste. Mai radem si putin grana padano si dam la cuptor, la 200 gradeC, pentru 20-25 de minute.


Poze

Paste cu crema de branza si spanac
Paste cu crema de branza si spanac - poza 2

Întrebări:




Comentarii:

doinaru, 19/05/2017

Este foarte buna Pentru cei cu mai putina rabdare la gatit sa stiti ca se pot amesteca pastele cu crema de spanac intr-un castron si apoi se pun in vasul pentru cuptor. Daca acesta e destul de mare il ungeti si amestecati pastele direct in el apoi adaugati sosul si dati la copt.Pofta buna !

am gătit această rețetă (1) (0) Abuz
19/05/2017

Este foarte buna!

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite


Articole conexe

„La placinte inainte, la razboi inapoi! ” – Placinte cu branza „La placinte inainte, la razboi inapoi! ” – Placinte cu branza Branza cu mucegai sau Branza Albastra Branza cu mucegai sau Branza Albastra Spanacul - cheia puterii? Spanacul - cheia puterii?

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează