Ingrediente: 220 g de sfecla rosie cruda (rasa pe razatoarea mare) 3 oua 150 g de zahar 150 g de zahar brun (eu am folost melasa) 180 g de faina 300 ml de ule...
Ingrediente: Foi -10 linguri suc de rosii( pot fi rosii cubulete in sos, pasate cu un blender) -10 linguri ulei -10 linguri zahar -1 lingurita amoniac pentru ...
Ingrediente: 10 linguri de ulei 10 linguri de zahar 10 linguri suc de rosii 1 plic de amoniac stins cu otet 500 g faina 5 mere 50 g unt zahar dupa gust 1 linguri...
Ingrediente: Foi: 12 linguri zahar 12 linguri ulei 6 linguri pasta rosii un vf cutit sare o lingurita bicarbonat stins cu otet 3 cani 1/2 faina Umplutura un kg me...
Unii ar putea spune ca sarbatorile de iarna incep din 1 Decembrie, altii odata cu Sf. Nicolae, dar cei mai multi simtim ca sarbatorile incep din Ajunul Craciunului cand in case se simte mirosul puternic al bunatatilor traditionale, al vinului fiert si a scortisoarei,...
Ingrediente: ptr.blat: 8 albusuri 200 g zahar pudra 100 g mac 50 g nuca de cocos rasa 4 Lg (linguri ) faina 1 lg (lingurita) praf de copt coaja rasa de la o porto...
Ingrediente: BLAT:7albusuri,1cana de zahar,2lg.faina,200gr.de nuca de cocos colorata,1praf de copt CREMA;7galbenusuri,15lg.de zahar,4lg.de apa,1margarina ...
Ingrediente: pentru blat: 4 oua, 4 linguri zahar, 2 linguri de apa, 4 linguri cu varf de faina, un praf de sare, 1/2 praf - de copt, tije de rabarbura. Pt bud...
Prajiturile cu foi de casa sunt un rasfat culinar si le puteti pregati pentru orice ocazie de sarbatoare sau cand va e pofta de ceva bun, facut in casa.
Ingrediente: blat din 7 oua insiropat cu esenta de vanilie si zahar, umplut cu crema de oua , budinca si frisca, ornat deasupra cu gelatina rosie CREMA DE OUA: ...
Ingrediente: 6 oua, 6 linguri zahar, 12 linguri faina, zeama de la 1 lamaie, 1 virf de cutit de bicarbonat, 350-400 g coacaze rosie, 250-300 g frisca....
Ingrediente: 175 g alune padure, 175 g zahar tos, 3 albusuri, 250 g mascarpone, 280 ml smantana frisca, 125 g zmeura congelata, 340 g jeleu de coacaze rosii...
Am postat cam multe dulciuri in ultima vreme, asa ca am sa ma opresc pentru o perioada si am sa revin la tigaile chinezesti, dar inainte de toate, va prezint prajiturica de catifea rosie. A fost o surpriza tare placuta si pentru mine si pentru cei ce au g
Stiu ca am mai postat odata tehnica de modelare a trandafirilor insa aceea era cu altfel de reteta de pasta de lapte praf. Reteta de pasta pentru acesti trandafiri o gasiti aici . In primul rand se fac bulbii care sunt ca niste conuri. Pentru a avea acc