Ingrediente: pt foi: 500 g biscuiti, 2 cani cu lapte, 3 linguri cacao. pt crema: 200 g zahar pudra, 200 g unt(1 pachet), 100 g nuca de cocos, 3 vanilii.
Ingrediente: 1 kg biscuiti tari esenta de vanilie 200 g margarina 100 g nuca de cocos 2-3 lingurite de rom 3-4 linguri cacao 100 g migdale 200 g nuci 1 praf de...
Ingrediente: foaie 5 oua 5 g zahar 5 g faina esenta de vanilie umplutura gem de gutui(preparat in casa) cateva nuci prajite si faramitate cu sucitorul glazura...
Dovleacul este un aliment sănătos ce poate fi folosit ca bază atât pentru feluri principale cât și pentru desert. datorită gustului parfumat și a culorii atrăgătoare, dovleacul reprezintă un ingredient deosebit pentru dulciuri sau pentru feluri principale cu legume...
Ingrediente: 4 oua 4 lg zahar pudra 1/4 lingurita esenta vanilie 4 lg. faina 1/2 lingurita praf copt 1 lg de ulei coaja rasa de lamaie Umplutura: 200 g crema...
Ingrediente: aluat: 400 g faina 240 gr unt 2 lingurite bicarbonat de sodiu 2 linguri zahar praf 2 linguri cacao 2 galbenusuri ou 200 ml smantana crema : 1 kg...
Ingrediente: Foaie 4 oua 4 lg zahar 3 lg faina o lg cacao 1/2 plic zahar vanilat bourbon Crema 125 g mascarpone 125 g frisca 100 g zahar pudra 1/2 plic zahar...
Daca nu mai stiti cum sa gatiti carnea si v-ati plictisit de friptura clasica, va propunem o colectie de retete de rulada cu carne. Rulada cu carne este excelenta servita calda, alaturi de garnitura preferata, la pranz sau la cina, dar este extraordinar de buna si...
Ingrediente: 600 g faina alba. 200 g unt. 2 oua. coaja rasa de la o lamaie. zeama stoarsa de la o lamaie. 1 lingura esenta de rom. 1 cubulet de drojdie...
Ingrediente: 600 g faina alba. 150 g unt sau margarina maestro 2 oua coaja rasa de la o lamaie zeama stoarsa de la o lamaie 1 lingura esenta de rom 1 cubulet...
Ingrediente: Foi: 6 oua 6 lg zahar 6 lg faina esenta de vanilie Crema: 2 oua 200 g zahar 250 g margarina 50 g cacao 2 lg apa 1 fiola esenta rom Glazura: 200 g...
M-am gândit s? v? d?ruiesc azi un M?r?i?or dulce, ceva care se potrive?te cu prim?vara. Pân? ?i vremea s-a mai înc?lzit pu?in aici. Aceast? rulad? am f?cut-o prima dat? anul trecut de Pa?te ?i a fost un deliciu. Acum vreo 15 ani am încercat
Ingrediente Pentru foaia de blat 2 oua 4 linguri zahar 2 linguri unt 1 lingura faina de migdale 3 linguri faina Se bat albusurile spuma . Se adauga zaharul , se bate bine cu mixerul apoi se adauga galbenusurile. Se adauga untul , se bate bine a