Ingrediente: Blat: 5 oua, 5 lg zahar, 30 ml ulei, 2 lg cacao, 5 lg faina, 1 praf de copt. Crema 1: 300 gr branza de vaci, 3-4 lg zahar, 150 ml frisca. Crema 2:...
Ingrediente: 2 oua 1 cana de zahar 2 cani de faina 1 cana kefir 6 linguri unt topit pe foc mic pana cand devine - maroniu 2 lingurite praf de copt un praf de...
Ingrediente: Blat 2 cani nuca 1 banana bine coapta 1 cana stafide 2 g cacao 1 g unt de cocos 1 l ulei de in 1/2 l-ta sirop de agave / miere 1/2 l-ta extract de...
In orice cofetarie ai intra este aproape imposibil sa nu-ti faca cu ochiul cateva eclere. Prajitura accesibila si foarte cunoscuta, eclerul este un produs de patiserie pregatit cu un aluat choux, umplut cu crema si acoperit cu diverse tipuri de glazura.
Ingrediente: 1 blat de pandispan, dupa reteta de aici Pentru crema de iaurt si capsuni: 300 ml iaurt alb 200 ml frisca lichida 300 g capsuni sucul de la...
Ingrediente: 2 foi Pandispan 2 plicuri Crem Ole ciocolata 2 plicuri Crema de tort cu rom si trufe 1 plic Crema de tort de vanilie 1 plic Crema de la fantezie...