Petitchef

Prajitura cu mar crud si crema de vanilie

Desert
8 porții
15 min
35 min
Foarte ușor

Ingrediente

8

blat:

SIROPUL:

Peste blat:

CREMA:

Preparare

  • Se bat albusurile spuma foarte bine se adauga cele 6 linguri de zahar,pe rand.
  • Coaja de portocale si gelbenusurile uleiul si faina.
  • Merele curatate se dau pe razatoarea cea mai mica.
  • Peste mere adaugam lingurita de scortisoara si lingura de zahar.
  • Se lasa merele deoparte si facem crema dupa instructiunile de pe plic.


Întrebări:




Comentarii (11):

08/09/2013

Super bună

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
02/08/2013

Immmmmmmmmmmmmmmmmm bun

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
30/12/2013

Cu mere crude nu am incercat dar e bun

(0) (0) Abuz
26/11/2013

E delicioasa

(0) (0) Abuz
18/10/2013

Arata bine!

(0) (0) Abuz
11/08/2013

Nu i-mi dau seama daca merele crude sunt ok la aceasta prajitura.

(0) (0) Abuz
08/08/2013

Eu acopar cu un gem de mere, facut de mine..nu prea dulce, dar delicios! Am facut special pentru astfel de retete..5 kg mere, nu prea dulci (cica e soi "mar de creanga :)") date pe razatoarea mare, 750 ml apa, 1 lamaie taiata marunt, 1,5 kg zahar si putina scortisoara! Cam in 2 ore a fost gata! Am pus totul, fierbinte in borcane, iar acum folosesc fara probleme..Si totul a inceput ca aveam prea multe mere..si nu stiam ce sa mai fac cu ele! Va pup, dragele mele mamici!

(0) (0) Abuz
21/07/2013

Bonysyma

(0) (0) Abuz
16/07/2013

Foarte buna

(0) (0) Abuz
03/07/2013

Foarte usor de facut si f gustoasa

(0) (0) Abuz

Sort:     Filtrează:
  • pagina 1 / 2

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite


Articole conexe

Eclerele, tentatii dulci Eclerele, tentatii dulci Torturile – bijuterii dulci, pline de culoare! Torturile – bijuterii dulci, pline de culoare! Bunătăți cu dovleac pentru sărbătoarea de Halloween Bunătăți cu dovleac pentru sărbătoarea de Halloween

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează