Ingrediente: 1 cana apa un varf de cutit sare 1 praf de copt 4 linguri dulceata de caise 1/2 cana ulei 2 cani faina 2 linguri cacao, 1 cana de zahar 1 esenta de r...
Ingrediente: 1 kg faina Baneasa 000 4 oua la temperatura camerei 250 g zahar 150-200 g ulei pentru framantat 0,5 l lapte dulce 20 g drojdie proaspata 1 lingurita ...
Ingrediente: 300 gr untura 800 gr. faina 1 cana smantana sau ulei 1 cana bors otet 3 lg 1 lg bicarbonat sare , vanilie ,es rom 200 gr nuca macinata * sau rahat tai...
Ingrediente: BLAT : 6 oua,200 g zahar,30 ml apa,30 ml ulei,20 g cacao 8 linguri faina,1/2 praf de copt SIROP : 400 ml apa,200 g zahar,2 plicuri cappuccino de ...
Ingrediente: 250 g zahar tos 500 g de lapte praf(nu granule si neindulcit) 150 ml apa 1 pachet unt 3 linguri de cacao 1/2 lingurita sare 2 plicuri zahar va...
Ingrediente: BLAT: 7 oua 200 g faina 150 g zahar 1 esenta vanilie 1 pliculet praf de copt 60g unt topit. GLAZURA: 200 g zahar 150 g unt 230 ml apa 150 g cacao 250...
Ingrediente: Blat: 5 ouă, 300 g zahăr, 260 g făină, 30 g cacao, 10 g praf de copt, 100 ml lapte. Cremă: 300 g Nutella, 2 gălbenușuri, 200 ml lapte, 2 linguri amid...
Ingrediente: Timp de preparare: 1 ora si 10 minute (complexitate redusa) Ingrediente: Ingrediente pentru blat: 5 oua 5 linguri de zahar 5 linguri de faina 1 praf ...
Ingrediente: Avem nevoie de: 500g faina 300g zahar 6 linguri cacao 2 linguri praf de copt o lingurita de bicarbonat o sticluta cu esenta de rom 10 linguri ulei de ...
Ingrediente: 500 g biscuiti simpli (populari) 1 sticluta esenta rom 150 ml apa 2 linguri cacao 3 linguri zahar 4 linguri apa 100 g margarina stafide 2 linguri dulc...
Ingrediente: Ingredientele afisate sunt pt. tava de aragaz clasic 27x30. Eu am preparat pe jumatate si au rezultat 12 bucati (este suficient pentru prima testare)...
Ingrediente: 500 gr apracas 250 gr zahar tos 300 gr nuca taiata marunt cu cutitul 2 l apa Esenta de rom Coaja rasa de la o lamaie Coaja rasa de la o portocal...
Ingrediente: 6 oua; 200 g zahar; 30 ml apa; 30 ml ulei; 20 g cacao; 6 linguri de faina. Crema, ganache de ciocolata cu lapte: 300 g ciocolata cu lapte; 300 ml fr...
Ingrediente: Pandispan pufos : 170 grame unt la temperatura camerei 170 grame zahar tos 3 oua la temperatura camerei 300 grame faina 3 lingurite praf de copt 1 li...
Ingrediente: Blat: 6 oua 150 g zahar 50 ml ulei 3 linguri apa 1 lingurita praf de copt 120 g faina 10 g cacao 700 g prune ( fara samburi) Crema: 400 g branza de...
Ingrediente: Pentru blat : 7 oua 1 cana zahăr (aprox 300 gr) 300 gr faina 1 plic praf de copt 7 linguri de ulei 7 linguri apa calda Pentru cremă : 8 oua ...
Ingrediente: BLAT: 6 oua 200 g zahar tos 30 ml apa 30 ml ulei 20 g cacao 8 linguri faina 1/2 praf de copt CREMA: 4 galbenusuri 400 g unt 250 g zahar pudra 4 lingu...
Ingrediente: pentru aluat: 450g de biscuiti simpli, 200g de unt, 100g de dulceata de caise, 3 linguri cacao. pentru crema: 50g de nuca de cocos verde, 50...
Ingrediente: 250 gr biscuiti simpli 80 gr nuca tocata mare 200 gr caise confiate 100 gr stafide 250 gr zahar 100 gr unt 120 ml lapte 2 linguri cacao esenta...