Apa si zaharul le punem la foc si le lasam sa fiarba cat sa scada un pic.
Adaugam cacaoa si lasam sa fiarba pana incepe sa faca bule deasupra.
Luam vasul de pe foc si adaugam untul, amestecam pana se topeste, dupa care adaugam laptele praf si nuca taiata.
E recomandat sa nu punem tot laptele praf deodata. Lasam cateva linguri de lapte deoparte pana omogenizam bine si vedem consistenta amestecului. Amestecul sa nu iasa foarte tare, ca sa il putem intinde in tava.
Amestecul obtinut il intindem uniform intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Lasam ciocolata la frigider pana incepe sa se intareasca, o portionam, apoi o bagam iar la frigider.
Comentarii (62):
Este excelenta. Am mancat cand eram copil, dar abia acum am facut-o eu insami.
E Excelent!!! Eu sunt un copil am 14 ani si am incercat reteta si e super o ador e perfecta
Este foarte usor de facut si delicioasa! voi mai adauga si niste rom, biscuiti pe viitor dar reteta asa cum este ea este minunata. multumim!
Foarte usor de pregătit si super gustoasă!!!!
Am respectat intocmai reteta, dar mie nu mi se intareste. Care este secretul ?
Mmm buna!
Excelenta
Ador ciocolata de casa
Cred ca este delicioasa,ceva natural facut in casa si poti da si la copii fara griji. nu sunt chimicale sau euri si este si ieftina si usor de facut.
Buna rau